Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Goedkoop een trouwauto huren in Amsterdam

U gaat trouwen, waarmee van harte gefeliciteerd! Om de mooiste dag van uw leven te vieren in stijl, biedt Sixt de mogelijkheid van een trouwauto huren in Amsterdam. Deze inmiddels bekende en geliefde traditie mag niet ontbreken op uw huwelijk. Door een trouwauto te huren kan de bruidegom de bruid op bijzondere wijze ophalen en bijdragen aan een onvergetelijk moment op deze speciale dag van het huwelijk!

Trouwauto huren

Een speciale trouwauto zonder chauffeur huren

Bij het regelen van een huwelijk komt veel kijken: een locatie regelen, uitnodigingen versturen, getuigen vragen, catering boeken, enzovoorts. Sixt biedt u de mogelijkheid om in Amsterdam een trouwauto te huren en wij nemen u veel zoek- en regelwerk uit handen met betrekking tot uw vervoerswensen.

 

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan trouwauto's, waardoor er altijd een auto van uw smaak en budget te vinden is. Kijkt u hieronder maar eens voor een paar voorbeelden binnen ons uitgebreide aanbod op de website. Bij Sixt verhuren we uitsluitend auto's die hoogstens een half jaar oud zijn, waardoor kwalitatief hoogwaardige auto's gegarandeerd zijn. 


BMW 7 serie huren

BMW 7 serie huren

Jaguar XF huren

Jaguar XF huren

MINI cabrio huren

Mini cabrio huren

BMW 4 serie huren

BMW 4 serie huren

Audi A5 huren

Audi A5 huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

Eenvoudig een trouwauto huren voor uw huwelijksdag

In de hoofdstad, Amsterdam, heeft u keuze uit maar liefst vijf locaties, zodat u altijd een trouwauto kunt huren bij u in de buurt. De vestigingen bevinden zich op handige locaties die makkelijk te bereiken zijn met auto of het openbaar vervoer. De verhuurlocaties liggen bij het Centraal Station, bij de RAI, in Amsterdam-West en Amsterdam Zuid-Oost en tenslotte op het Amsterdam Amstel Business Park. Een trouwauto huren in Amsterdam is eenvoudig te regelen door uw auto telefonisch, online of via een reisbureau te reserveren. De auto staat dan op de dag van uw huwelijk klaar op de locatie van uw keuze. Wij overhandigen u een overzichtelijke huurovereenkomst zonder gedoe en kleine lettertjes.

 

Uw trouwdag van begin tot eind onvergetelijk laten zijn? Dan zijn ook de details van belang! Huurt u daarom een trouwauto bij Sixt in Amsterdam, zodat ook het vervoer op de dag van uw leven tot in de puntjes verzorgd is en u een opvallende entree maakt!

Steden in Nederland waar u bijvoorbeeld een trouwauto kunt huren: