wedding lp 1900x650
Trouwauto huren
Nu mogelijk bij SIXT

Trouwauto huren in Amsterdam

Je gaat trouwen; van harte gefeliciteerd! Dit doet in een van de mooiste steden van Nederland en natuurlijk onze hoofstad, Amsterdam. Om de mooiste dag van je leven te vieren in stijl, biedt SIXT de mogelijkheid van een trouwauto huren in Amsterdam. Deze inmiddels bekende en geliefde traditie mag niet ontbreken op jouw huwelijk. Door een trouwauto te huren kan de bruidegom de bruid op bijzondere wijze ophalen en bijdragen aan een onvergetelijk moment op deze speciale dag van het huwelijk! Indien je dat wilt, vertrek je de dag erna op huwelijksreis ermee. Of je levert de trouwauto in op Schiphol, omdat kouw vlucht hiervandaan vertrekt, het is allemaal mogelijk!

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Type

Maserati Ghibli

Louer une voiture de prestige avec ou sans chauffeur à Paris

Si vous êtes à la recherche d'une location de voitures de mariage à Paris, Sixt dispose pour vous de nombreuses options, de la berline de luxe avec ou sans chauffeur au cabriolet d'exception pour faire de ce jour exceptionnel un événement qui restera gravé dans les mémoires. En plus de notre gamme standard qui dispose de voitures de grand luxe, nos services Prestige et Chauffeur offrent des alternatives encore plus spéciales, idéales pour louer un véhicule d’exception à Paris pour votre mariage.

Een speciale trouwauto zonder chauffeur huren

Bij het regelen van een huwelijk komt veel kijken: een locatie regelen, uitnodigingen versturen, getuigen vragen, catering boeken, enzovoorts. SIXT biedt de mogelijkheid om in Amsterdam een trouwauto te huren en wij nemen je veel zoek- en regelwerk uit handen met betrekking tot jouw vervoerswensen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan trouwauto's, waardoor er altijd een auto van jouw smaak en budget te vinden is. Bij SIXT verhuren we uitsluitend auto's die hoogstens een half jaar oud zijn, waardoor kwalitatief hoogwaardige auto's gegarandeerd zijn. 

Eenvoudig een trouwauto huren voor jouw huwelijksdag

In de hoofdstad, Amsterdam, heb je keuze uit maar liefst vijf locaties, zodat je altijd een trouwauto kunt huren bij jou in de buurt. De vestigingen bevinden zich op handige locaties die makkelijk te bereiken zijn met auto of het openbaar vervoer. De verhuurlocaties liggen bij het Centraal Station, bij de RAI, in Amsterdam-West, Amsterdam Schiphol en tenslotte op het Amsterdam Amstel Business Park. Een trouwauto huren in Amsterdam is eenvoudig te regelen door de auto online te reserveren. De auto staat dan op de dag van jouw huwelijk klaar op de locatie naar keuze. Wij overhandigen je een overzichtelijke huurovereenkomst zonder gedoe en kleine lettertjes.

Comment louer une voiture Sixt pour votre mariage à Paris

N'hésitez pas à prendre contact avec notre service chauffeur pour déterminer vos besoins et découvrir nos tarifs très attractif : ici. Pour votre location de voiture mariage à Paris, avec ou sans chauffeur, misez sur les voitures haut de gamme et le service Sixt, le meilleur rapport qualité-prix du marché premium.

Ontdek meer trouwauto aanbiedingen bij jou in de buur