ONM 4375 1600x640
Rotterdam

IS DAT EVEN LEKKER! AUTODELEN IN ROTTERDAM

Reis met SIXT share sjiek door Rotterdam. Download de SIXT app, registreer je gratis en de reis kan beginnen! Pak een auto wanneer het jou uitkomt en reis flexibel door Rotterdam. Bezoek de kubuswoningen, struin door de markthal of rij over de bekende Erasmusbrug. 

Feestje of concert in Ahoy? Ontwijk de menigte en stap in een SIXT share voertuig. Na het feestje weer naar huis? Boek via de app een SIXT ride die je weer veilig thuis brengt. Wel zo makkelijk én veilig!

SIXT share Rotterdam in één oog opslag

Luchthaven Rotterdam The Hague Airport

Een vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport? Reis naar de luchthaven met een SIXT share voertuig!

Parkeerregels voor Rotterdam

Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Overal in het servicegebied betalen wij de parkeerkosten op de openbare gelegenheden. Parkeer je bij een laadpunt? Plug de laadkabel van de auto dan gemakkelijk in de laadpaal.

Een overzicht van onze tarieven

Een prijssysteem dat met je meedenkt. Boek een auto per minuut, of ga voor onze extra voordelige uurs- en dagpakketten.

Het servicegebied van SIXT share in Rotterdam

Je droomvoertuig staat altijd bij jou om de hoek.

business man loading luggae into SIXT share car

CARSHARING IS GOEDKOOP

Op zakenreis en snel en gemakkelijk een auto huren in Rotterdam? Met SIXT share is dit geen enkel probleem! Pik je auto op binnen het werkgebied en je bent al snel onderweg!

sixt share carsharing nl slider i3

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN MET CARSHARING

Een dagje shoppen in de stad met vriendinnen? Pak een van de Share auto's en parkeer deze kosteloos in het centrum!

Twee vrienden in SIXT share Jaguar I-Pace bij festival

CAR SHARING WAAR JIJ HEEN WILT

Met vrienden lekker naar AHOY voor een concert of festival? Pak een SIXT share, parkeer 'm op de parkeerplaats en geniet!

Flexibel en scherp geprijsd

Een prijssysteem dat  met jou meedenkt. Je betaalt per minuut. Wil je toch langer reizen? Dan wordt de minuutprijs automatisch omgezet naar een dagprijs. Natuurlijk alleen wanneer jij daar meer van profiteert.

Per rit reis je gratis 200 kilometers. Alle bijkomende kosten zoals laadkosten, onderhoud en parkeertarieven (binnen het servicegebied) zijn voor onze rekening.**   

> Meer informatie

Het is zo eenvoudig

Download de SIXT app

Download de nieuwste versie van de SIXT app.

Registreren

Vul je gegevens in zodat wij een account voor je kunnen aanmaken. We activeren je account binnen de kortst mogelijke tijd zodat je snel op weg kunt!

Rijden

Kijk in de app voor de beschikbare voertuigen in je buurt. Reserveer en op het voertuig makkelijk met de SIXT app en je kunt op weg!

app schermafbeelding 7

Altijd de beste auto's

SIXT share heeft in Amsterdam voor iedereen het juiste voertuig. Als je op zoek bent naar een compacte stadsauto of naar een grote elektrische SUV, je gaat het gegarandeerd vinden.

Onze carsharing vloot
carsharing vloot skoda citygo nissan leaf bmw i3

SIXT share servicegebieden overzicht

Carsharing - deel een voertuig en huur flexibel op elke hoek van de straat in:

Laat de auto achter bij één van onze vestigingen in de volgende steden

  • Utrecht
  • Maastricht
  • Groningen
  • Almere
  • Eindhoven

*Vanaf € 0,9/minuut: Aanbieding alleen geldig op de minutenprijs, vanaf 15.09.2020 tot en met 31.10.2020 in de SIXT share servicegebieden van Rotterdam en Den Haag; Met uitzondering van de Jaguar I-PACE. SIXT share: Vanaf € 0,9/minuut. De getoonde prijs is gereduceerd, de aanbieding kan ten alle tijden worden aangepast of beëindigd. Per rit reis je gratis 200 kilometers. Extra kilometers (>200 km) bedragen: €0,34/kilometer

APP DOWNLOADEN. REGISTREREN. RIJDEN.