bmw forest snow winter
Baar

Auto huren Baar – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Om een auto te huren in het Zwitserse Baar hoeft u niet verder te kijken dan Sixt autoverhuur! We staan met een uitgebreid aanbod van huurauto's van gerenommeerde merken voor u klaar aan de Zugerstrasse. Dat is de straat die Baar verbindt met het aangrenzende plaatsje Zug. De vestiging ligt verder op slechts 200 meter van Baar Lindenpark, het treinstation dat aangesloten is op het snelle netwerk van de S-Bahn van Zürich. Hiermee kunt u onze vestiging in Baar dus ook zonder moeite vanaf het centraal station of het vliegveld van Zürich (ZRH) bereiken. We zijn doordeweeks en op de zaterdagochtend geopend, maar een auto ophalen buiten deze openingstijden is uiteraard ook mogelijk. Geeft u het dan wel even van tevoren aan, bijvoorbeeld door via onze website te reserveren. Onze deskundige medewerkers zorgen vervolgens dat uw huurauto gereed staat bij uw aankomst in Baar.

ALLE SIXT LOCATIES

Betrouwbare autoverhuur in Baar

Dankzij onze autoverhuur in Baar kunt u probleemloos de plaats zelf en de schitterende omgeving verkennen. U rijdt bijvoorbeeld zo naar het schilderachtige centrum waar u de middeleeuwse kerk van St. Martin kunt bewonderen. Het oude stadhuis, een bierbrouwerij en de ruïnes van kasteel Wildenburg zijn andere belangrijke toeristische bezienswaardigheden. Ook kunt u een auto huren om naar het 3 kilometer verderop gelegen Zug te rijden. Deze hoofdstad van het Zwitserse kanton met dezelfde naam ligt aan de Zugersee, een van de vele mooie Alpenmeren die het land rijk is. Met onze autoverhuur bent u dus in staat dit deel van Zwitserland op uw gemak te ontdekken.

bmw forest snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Voordelig een auto huren in Baar

Hoewel Zwitserland bekend staat als een prijzig land, is een auto huren bij Sixt toch verrassend betaalbaar. We zijn namelijk niet alleen een van de grootste autoverhuurders van Europa, maar ook een van de voordeligste. Naast goedkope autoverhuur kunt u bij ons echter ook vertrouwen op uitstekende service. Wist u bijvoorbeeld dat we u nooit een auto meegeven die ouder dan 6 maanden is? Bezoekt u Baar in de winter, dan zorgen we natuurlijk ook voor winterbanden en wanneer de weersomstandigheden het vereisen leveren we zelfs sneeuwkettingen mee. Ook een aanvullende en voordelige verzekering regelen kunt u probleemloos aan ons toevertrouwen. Zo houdt u juist weer meer tijd over om te genieten van Baar en de prachtige omgeving.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties