airport generic 17
Norrköping Luchthaven

Norrköping Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Kungsaengsens Flygplats, 603 61 Norrköping

GDS-Code: NRK

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren bij Norrköping Luchthaven

Sixt autoverhuur staat graag overal voor u klaar en daarom kunt u ook een auto huren bij Norrköping luchthaven (NRK). Dit is bij ons niet alleen voordelig, maar wij bieden u ook nog eens een prima service. Zo zijn onze huurauto's gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud. Bij het reserveren kunt u geen specifiek model kiezen, maar u selecteert een categorie. Kies bij deze vestiging bijvoorbeeld uit de categorieën personenauto's, stationwagens, SUV's, sportauto's of cabrio's.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Gemakkelijk en snel onderweg

Een auto huren is bij Sixt heel eenvoudig. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van onze app, vul het formulier in op de website, pleeg een telefoontje of stuur een e-mail. Onze autoverhuur bevindt zich bij het vliegveld, waardoor u meteen na het landen op zoek kunt gaan naar onze locatie. U stapt in uw huurauto en bent binnen circa tien minuten in het centrum van de stad. Een meer efficiënte manier van reizen bestaat er niet!

car trip winter

Eropuit in Norrköping

Het meest bijzondere deel van Norrköping vindt u bij het water: de Motala Ström. Oude pakhuizen en fabrieken wisselen hier zich af met moderne architectuur. Zo is The Industrial Landscape ontstaan. Hierin kunt u zien hoe de industrie in de loop van de tijd een stad vormt. Wilt u echt iets bijzonders zien? Dan is een bezoekje aan het Visualization Center C een must. Hier kunt u verrassende en boeiende 3D presentaties bekijken. De presentatie over de dinosaurus mag u dan zeker niet missen. Wie de tijd heeft om vanuit de stad een uitstapje te maken, kan genieten van de prachtige ongerepte Zweedse natuur. Geniet van water, groen en rotsen in een landschap dat onberoerd lijkt door mensenhanden.

Pär Wihag
( Station Manager )