Stockholm Skavsta Luchthaven

Stockholm Skavsta Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

General Schybergs Väg 22, 611 92 Nyköping

GDS-Code: NYO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 22:00

ZA - ZO:

08:30 - 22:00

Vakanties:

08:30 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Stockholm Skavska luchthaven auto huren

Heb je een degelijke huurauto nodig voor je trip naar Stockholm en je vliegt op Skavska? De lokale SIXT vloot biedt je de ideale  huurauto of bestelwagen voor jouw  reisplannen: een stationwagen voor  klantenbezoek, een coupé voor een roadtrip met je partner of een  SUV voor je avonturenreis langs de fjorden. Ook al zijn alle SIXT huurwagens van merken als Audi, BMW en Tesla, onze tarieven zijn heel  budgetvriendelijk Wil je  in Stockholm Skavska luchthaven een auto huren? Gebruik de SIXT app en geniet van de korting bij vooraf betalen en boek extra’s zoals dieselmotor of extra bestuurder.

Stockholm Skavska luchthaven auto huren

Wat maakt SIXT Skavska luchthaven zo speciaal?

Makkelijk te vinden:

Het SIXT team verwacht je aan de balie in de vertrekhal.

24/24:

Terugbrengen kan op elk moment. Voor 24/24 ophalen is er een toeslag.

Alle categorieën:

Sedans, coupés, stationwagens, SUV’s en bestelwagens.

Betaalbare luxe: 

Op Skavska huur je bij SIXT luxewagens  aan scherpe tarieven.

SIXT’s Locatie op Skavska Stockholm

Stockholm Skavska bevindt zich op een honderdtal km in het zuidoosten van Stockholm. Via de autoweg E4 ben je op zo wat een uur rijden in de Zweedse hoofdstad. Het naburige Nyköping ligt op 6 km van de luchthaven. Voor autoverhuur in NYO helpen we je graag verder aan de SIXT balie in de vertrekhal. Een paar honderd meters verderop wacht de luxe huurauto die voor jouw vrijheid en mobiliteit zal zorgen tijdens je verblijf. Drop-off gebeurt op de zelfde plaats en kan 24/24. Voor ophalen buiten de gebruikelijke uren wordt er een toeslag aangerekend.

Ontdek Stockholm met je huurauto

Een trip naar de archipel van eilandjes die Stockholm vormt begint meestal met een wandeling langs de middeleeuwse straatjes van Gamla Stan, het oude stadsgedeelte. Scheeps- en geschiedenisfanaten kunnen hun hartje ophalen in het Vasa Museum. Dit uniek museum is gewijd aan het gelijknamige oorlogsschip dat zonk op haar eerste reis in 1628 en 300 jaar later werd geborgen en nauwkeurig gerestaureerd. In het stadje Nyköping, vlakbij de Skavska luchthaven, kan je het kasteel en de haven bezoeken of de wandelpaden langs de kliffen en in het lokale natuurreservaat verkennen.