Halmstad Luchthaven

Halmstad Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Tre Hjärtans väg 12, 302 45 Halmstad

GDS-Code: HAD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Halmstad Luchthaven

Wat maakt Halmstad Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

24-uurs teruggave:

Lever jouw huurauto gemakkelijk in ook buiten openingstijden.

Top locatie:

Je vindt de vestiging bij aankomst op de luchthaven van de stad.

Spreek je geen Zweeds?

Onze Engelssprekende medewerkers helpen je graag op weg.

Scherpgeprijsd:

Geniet optimaal van Halmstad met een betaalbare huurauto.

Halmstad Luchthaven Autoverhuur

Huur gemakkelijk een auto op de luchthaven van Halmstad. Op Halmstad Luchthaven (HAD) autoverhuur heb je de keuze uit vele voertuigcategorieën zoals Economy, Compact, Sedan, Cabrio en SUV. Of kies voor een Personenbusje of Bestelbusje als je iets meer ruimte nodig hebt. Ga voor Luxe & Sportmodellen en rijd in stijl rond door het zuiden van Zweden. Je bezoekt Halmstad geheel in comfort met je huurauto. Maak jouw huurauto compleet met één van de boekbare extra’s. Kies bijvoorbeeld in de wintermaanden voor winteruitrusting of kies voor een navigatiesysteem en ga op ontdekkingstocht in de stad.

Halmstad Luchthaven Autoverhuur

SIXT locatie op Halmstad Luchthaven Autoverhuur

Op het vliegveld vind je de SIXT vestiging gemakkelijk in de aankomsthal. Hier kan je bij één van onze medewerkers een auto boeken of boek gemakkelijk vooraf telefonisch, online of via de app. Geef aan hoelang jij de huurauto nodig hebt en onze medewerkers zetten je auto voor je klaar. Op Halmstad Luchthaven autoverhuur boek luxe en betaalbare huurauto’s met gemak en het terugbrengen is tevens net zo makkelijk. Breng je huurauto terug wanneer het jou uitkomt op de inleveringsdatum. Je brengt de huurauto terug wanneer de vestiging is gesloten en lever dan de sleutels in het bestemde kastje in.

Ontdek Halmstad met je huurauto

Op ongeveer 2 kilometer rijden vanaf de luchthaven vind je het centrum van de hoofdstad van Halland. De stad ligt aan de monding van het bekende Nissan-rivier. Natuurliefhebbers genieten in de stad van de mooie natuur en stranden. Geniet van wit zand op het Tylösand strand. Leer een stukje over de geschiedenis en bezoek Kasteel Halmstad. Geniet van musea zoals het Mjellby Kunstmuseum, de Kunsthal in de stad en het Galgberget openluchtmuseum. Op zo’n 25 minuten rijden vind je de Danska Fall en bezoek de prachtige waterval. Rijd met je huurauto naar Träslövsläge en bezoek het oude vissersdorpje.