volvo xc60 night winter
Ängelholm Helsingborg Luchth.

Ängelholm Helsingborg Luchth. AUTOVERHUUR

adres

Ängelholms Flygplats, 262 91 Ängelholm

GDS-Code: AGH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

08:00 - 23:30

ZA:

12:00 - 13:00

ZO:

13:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ängelholm Helsingborg Luchth.

Flexibel en vrij in de zuidhoek van Zweden met Sixt autoverhuur

Een goedkope auto huren bij Sixt op Aengelholm Helsingborg luchthaven (AGH) is een must voor vakantiegangers en zakelijke reizigers die meer te weten willen komen over deze regio in de zuidelijke punt van Zweden. Met een nieuwe en comfortabele huurauto geniet u maximale mobiliteit en flexibiliteit. Onze autoverhuur op het vliegveld loopt uiteen van stadsauto's, stationwagens en sportauto's tot SUV's en busjes. U kunt rijden in een premium auto van bijvoorbeeld BMW, Jaguar, Mercedes of Audi. Wij garanderen altijd een gereserveerde voertuigcategorie en niet een specifieke auto. U kunt in alle gevallen rekenen op goedkoop een auto huren bij Aengelholm Helsingborg luchthaven.

volvo xc60 night winter
Bekijk meer Bekijk minder
business trip

Grote keuze aan goede en goedkope huurauto's bij ons verhuurkantoor

Onze autoverhuur is gemakkelijk te vinden in de aankomsthal van Aengelholm Helsingborg luchthaven. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en service. U heeft bij Sixt niet alleen een brede keuze aan exclusieve auto's tegen een lage prijs, maar u kunt tevens gebruikmaken van handige opties als navigatie, een kinderzitje, inzittendenbescherming en een extra bestuurder als u onderweg meerdere personen wilt laten rijden. Sixt autoverhuur is 7 dagen per week geopend, ook tijdens speciale feestdagen. Het is tevens mogelijk om uw huurauto na sluitingstijd van het verhuurkantoor in te leveren.

man waiting airport

Een auto huren bij Aengelholm Helsingborg Luchthaven en Zuid-Zweden ontdekken

De luchthaven Aengelholm Helsingborg ligt op ongeveer 7 kilometer van Aengelholm en 34 kilometer van Helsingborg. Het vliegveld is het op twee na grootste in Zuid-Zweden. Door middel van een auto huren kunt u eenvoudig naar Aengelholm rijden, waar u een bezoek kunt afleggen aan Aengelholms Vliegtuigmuseum en vervolgens heerlijk kunt wandelen over de Hallandsåsen heuvelrug. Of onderneem een trip naar Söderåsen National Park, het strand van Skälderviken baai of de populaire grotten van het Kullaberg Natuurreservaat. U kunt hierna ook een bezoek brengen aan Helsingborg, een van de oudste steden van Zweden dat omgeven is door het adembenemende landschap Skåne.

Stefan Jaasund
( Station Manager )