bmw forest snow winter
Halmstad

Auto huren Halmstad – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren bij Sixt in Halmstad

Zoekt u een betrouwbare, maar ook goedkope autoverhuur? Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, komt Sixt altijd voordelig naar voren. Natuurlijk bieden wij u ook een goede service. Wij zorgen ervoor dat de auto's nooit ouder zijn dan een halfjaar, wanneer zij in ons aanbod komen. Daarmee garanderen we een goedwerkende auto en voorkomen we diverse onnodige problemen. Wanneer u met kinderen reist, kunnen wij ook voor een kinderzitje zorgen. U kunt ook een all-riskverzekering afsluiten als u bij ons een auto huurt.

bmw forest snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
couple driving road

Met een huurauto door het mooie Zweden

Niet alleen Halmstad zelf is de moeite waard met de mooie haven, de diverse golfclubs en een enerverend avonturenpark, maar ook de omgeving is boeiend. Kies ervoor om een auto te huren in Halmstad en verken de hele omgeving. U kunt onze autoverhuur in Halmstad bereiken via het reisbureau, via internet of e-mail en natuurlijk ook per telefoon. Daarnaast hebben wij een app waarmee u uw auto altijd kunt reserveren. Bent u van plan om ver te gaan rijden? Dan kunt u kiezen voor een extra bestuurder, iemand die het van u overneemt als u lang achter elkaar gereden heeft. Een navigatiesysteem is een goede optie wanneer u zelf niet zo goed bekend bent met de omgeving.

service city country

Een auto huren in Halmstad

Niets zo eenvoudig als een auto huren bij onze autoverhuur in Halmstad. Sixt heeft hier drie locaties: een bij de luchthaven, een bij het centraal station en een in het centrum van de stad. Al deze vestigingen zijn zeven dagen per week op verschillende tijden geopend. U kunt uw auto 24 uur per dag inleveren. Maak een keuze uit onze categorieën en reserveer de auto die het best bij u past. Voor het betalen zijn diverse opties. U krijgt in ieder geval een online factuur, die u op ieder gewenst moment kunt inzien. Daarbij is het mogelijk om de rekening toegestuurd te krijgen. Betalen kan online, maar ook bij de autoverhuur zelf.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties