airport generic 11
Johannesburg Luchthaven

Johannesburg Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

O. R. Tambo Internat. Airport, 1620 Johannesburg

GDS-Code: JNB

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Johannesburg Luchthaven

Ontdek Johannesburg met een huurauto

Voor uw reis naar Zuid-Afrika wilt u goedkoop een auto huren op Johannesburg Luchthaven. Sixt is u hierbij graag van dienst. Via onze gebruiksvriendelijke website of met onze app voor zowel iPhone als Android, regelt u dit geheel zelf, wanneer het u uitkomt. U kiest voor een specifieke categorie, zoals stationwagens, SUV's of luxe auto's. Vanuit huis vraagt u ook extra opties zoals diesel, een kinderzitje of een automaat aan. U mag er ook voor kiezen om dit in onze vestiging op Johannesburg Luchthaven te doen. Na afloop mag u uw auto 24 uur per dag op Johannesburg Luchthaven inleveren.

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
car country

De voordelen van Sixt autoverhuur

Bij Sixt autoverhuur krijgt u standaard een nieuwe auto van minder dan een half jaar oud. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel vervoer. De keuze voor een bepaalde categorie is aan u. Wij gaan ervoor zorgen dat op Johannesburg luchthaven een auto voor u klaar staat die aan uw verwachtingen voldoet. Johannesburg luchthaven ligt iets meer dan 20 km buiten het stadscentrum en zowel Johannesburg als het omliggende gebied heeft u veel te bieden. Een auto huren bij Johannesburg luchthaven zorgt ervoor dat uw verblijf in Zuid-Afrika er een wordt om nooit te vergeten.

service city country

Johannesburg en omgeving verkennen met een huurauto

Bezoekt u in Johannesburg zeker het Apartheidsmuseum, dat herinnert aan de tijd voordat Nelson Mandela de basis legde voor de huidige Rainbow Nation. Loop door Main Street en bekijk de geschiedenis van de ooit zo belangrijke mijnindustrie. Geniet van de Neighbourhoodsmarkt en bekijk Afrikaanse kunst in het MOAD. Autoverhuur via Sixt laat u ook genieten van de bezienswaardigheden buiten de stadsgrenzen. Een safari in het Kruger Park? Een bezoek aan de township Soweto? Of gaat u naar de grotten van Sterkfontein, waar fossielen van de voorlopers van mensen zijn gevonden? Door een auto te huren ziet u meer van Zuid-Afrika dan u zonder zou kunnen. Dat is uw investering meer dan waard.