texas region content
Texas

Auto huren Texas – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het land van de cowboys, ranches en de tv-series Dallas en Dynasty doorkruisen? Met een auto van Sixt Autoverhuur ligt de zuidelijke staat Texas aan uw voeten. Onze vestiging vindt u in Austin, de hoofdstad van de Amerikaanse staat. Deze staat heeft alles in zich voor een gevarieerde vakantie: Houston voor NASA, Austin voor de ranches en New Orleans voor de muziek. Vanaf Austin-Bergstrom International Airport (AUS), ligt Sixt in het centrum van deze stad zeer centraal.

ALLE SIXT LOCATIES

Sixt vestiging Austin centraal om Texas te ontdekken

Uw vakantie kunt u beginnen met enkele bezienswaardigheden in Austin. De stad staat bekend als Weird City en een Ghost Tour is dan ook een aanrader. Maar Austin is ook een bruisende studentenstad met de Condominiums Tower als het uitkijkpunt. Leuke musea zijn bijvoorbeeld Blanton Museum of Art en het Texas Memorial Museum. Met uw auto van Sixt begeeft u zich gemakkelijk buiten de stadsgrenzen. Een rondreis langs Houston met het Nasa-centrum, San Antonio met zijn Spaanse architectuur en attractiepark Six Flags of Dallas, de stad waar president J.F. Kennedy werd doodgeschoten. Deze tweede stad staat bekend om de historische gebouwen. Je verbaast je over het grote aantal oude maar ook moderne gebouwen in Dallas. Onderweg naar de grote steden biedt deze staat veel natuurschoon. Zoals Big Bend National Park, aan de grens met Mexico.

texas region content
Bekijk meer Bekijk minder
texas region small1

Auto huren in Texas om deze staat te ontdekken

De afstanden zijn groot en daarom is een betrouwbare huurauto onontbeerlijk tijdens uw vakantie. U kunt vooraf een auto huren bij onze autoverhuur, via internet, per telefoon of bij een reisbureau. Op basis van uw wensen kiezen we een auto die bij u past. Ons aanbod is groot: van een cabriolet, een stadsauto, een bus of een terreinwagen, bij ons bent u aan het goede adres en wij zijn betrouwbaar en goedkoop. Wij verhuren auto's van maximaal een half jaar oud. Onze medewerkers hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Als u de auto voor de vertrekdatum reserveert, is alles geregeld op het moment dat u aankomt. Wij regelen de huurovereenkomst, de verzekering en eventuele extra wensen als navigatiesysteem, kinderstoelen en extra verzekering voor een tweede bestuurder. Wij vinden een onbezorgde vakantie voor u belangrijk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties