texas region content
Texas

Huur een auto in Texas met SIXT

Texas is op zowel oppervlakte als populatie de op één na grootste staat van de Verenigde Staten. Als je deze regio ook maar een beetje wilt verkennen zal je dus in het bezit moeten zijn van een auto. Huur een auto in Texas met SIXT en bezoek steden waar je altijd al van hebt gedroomd, zoals Houston en Dallas. Blend in met het volk van de staat door een dikke SUV te huren of kies voor comfort met een Compact model van SIXT. Ook in de Verenigde Staten krijg je de beste service zoals je die van ons gewend bent. Zo ontvangen we je graag in onze chique vestigingen en staan we je 24/7 telefonisch voor je klaar.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Texas

De highlights van Texas bezoeken doe je maar op één manier en dat is door de staat te verkennen met het comfort van jouw eigen auto. Wij bieden verschillende soorten modellen aan waar jij uit kunt kiezen. Zo kun je de Route 66 pakken in een van onze premium Sedans of zelfs in een Luxe sportmodel, aangezien zo een speciale weg om een speciale auto vraagt. Onze verhuurtermijnen zijn flexibel. Zo huur je een auto bijvoorbeeld voor wekelijks verhuur, maar ook voor weekendverhuur. De weg zul je niet gauw kwijtraken. Je kunt bij ons namelijk een navigatiesysteem bij boeken.

texas region content

Handige tips bij bezoek aan Texas

Autoverhuur zonder creditcard in Texas:

Het huren van een auto bij SIXT in Texas zonder creditcard is bij sommige vestigingen tegen bepaalde voorwaarden mogelijk.

Boekbare extra:

SIXT staat ook voor je klaar wanneer de kinderen mee op reis zijn. Ga veilig de weg op door een kinderzitje bij te boeken.

Flexibele huuropties:

Huur een auto in Texas met SIXT en bezoek ook aangrenzende staten in de VS, zoals California en Florida.

Beste plekken om te bezoeken in Texas

Elke stad in Texas heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en cultuur. De tweede grootste stad van Texas, San Antonio, mag je absoluut niet missen op jouw roadtrip door de staat. De stad leeft en er is veel te bekijken, waaronder de rivier die midden door het centrum van de stad loopt. Daarnaast is de stad door de vele musea en historische gebouwen geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers.
Als je de keuze maakt om Texas te bezoeken mag een bezoekje aan Houston absoluut niet ontbreken. De stad staat bekend om het ruimtevaartcentrum NASA waar je als bezoeker ook terecht kunt. Bekijk luchtvaartschepen, maanstenen en ruimtevaart pakken op kleine afstand.

Tips voor Texas in de winter

Echt koude temperaturen zoals wij die in Nederland gewend zijn zal je ook ’s winters in Texas niet vinden. Het is daardoor ook in november en december nog heerlijk om van de nationale parken te genieten. Een goede wandellocatie is Big Bend National Park waar jaarlijks meer dan 450,000 hikers te vinden zijn. Ben jij eerder een liefhebber van steden? Rijd dan met de auto langs Houston, Austin en Fredericksburg. Drie steden met compleet verschillende belevenissen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties