Dallas/Fort Worth Luchthaven

Dallas/Fort Worth Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

2424 East 38th Street, 75261 Dallas

GDS-Code: DFW

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dallas/Fort Worth Luchthaven

WAT MAAKT SIXT DALLAS FORT WORTH INTERNATIONAL AIRPORT ZO SPECIAAL?

HANDIGE LOCATIE:

In 10 minuten met de pendeldienst naar de verhuurlocatie (DFW).

RUIME VLOOT:

Topmerken huurauto’s in de nieuwste modellen om uit te kiezen.

FLEXIBELE OPENINGSTIJDEN:

Haal het maximale uit je trip met 24-uurs teruggave.

BETAALBARE LUXE:

Betaal economy prijzen voor eersteklas luxe en comfort.

DALLAS FORT WORTH INTERNATIONAL LUCHTHAVEN AUTO HUREN

In Dallas Fort Worth International Luchthaven een auto huren doe je makkelijk en snel met de service van SIXT. Kies uit een ruime vloot voertuigen die gericht zijn op maximaal comfort. Ze staan in de nieuwste modellen voor je klaar. Zakenreis of vakantie, in beide gevallen kan je rekenen op een luxe huurauto die je plezier biedt, wat je bestemming ook is. Een Premium SUV geeft je vrijheid en die hogere wegligging, die vraagt om een roadtrip. In een Pick up truck voel je je thuis in Texas. Reis je niet alleen dan boek je een extra bestuurder bij en met SIXT Connect Plus blijf je overal verbonden.

DALLAS FORT WORTH INTERNATIONAL LUCHTHAVEN AUTO HUREN

SIXT 'S LOCATIE OP DALLAS FORT WORTH INTERNATIONAL AIRPORT

Ga naar de bagage of volg de borden voor vervoer. Ga een verdieping lager en volg de borden naar de car rental shuttle, die je vindt onder iedere terminal. Met deze gratis pendeldienst ben je binnen tien minuten bij de SIXT autoverhuur Dallas Fort Worth International Airport. Bij aankomst vind je SIXT aan je rechterzijde. Land of vertrek je laat of juist heel vroeg op de dag, dan kies je voor de 24-uurs optie voor afhalen of terugbrengen.

ONTDEK DALLAS MET JE HUURAUTO

Met SIXT autoverhuur Dallas Fort Worth International Airport kan je verkenningstocht beginnen. Bezoek het Sixth Floor Museum om alles te weten te komen over de aanslag op Jop>hn F. Kennedy. Reserveer een afternoon tea in het Crescent Court Hotel, en ga zodra het donker is een kijkje nemen bij Reunion Tower. In het Fort Worth 1908 Cowtown Coliseum zie je de cowboys en cowgirls live in actie. Niets zegt Texas meer dan een rodeo. Voor een rustiger dagje uit bezoek je het Klyde Warren Park of de botanische tuinen.