nevada region content
Nevada

Auto huren Nevada – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een bedrijf voor autoverhuur en is Nevada uw bestemming? Wij doen graag zaken met u. Nevada heeft prachtige bezienswaardigheden. Om snel en comfortabel van de ene naar de ander plek te rijden, kunt u nu in een paar klikken een auto regelen in Nevada. Met een moderne auto rijdt u gerieflijk van Las Vegas naar Reno. Onderweg bezoekt u de Hooverdam en Lake Tahoe en maakt u een stop bij een wegrestaurant. In Nevada treft u Sixt op de Las Vegas McCarran Airport, code LAS. Zoekt u een auto in Nevada? Surf niet verder. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

ALLE SIXT LOCATIES

Voor autoverhuur en de allerbeste service in Nevada hoeft u niet verder te zoeken!

Voor een goedkope autoverhuur zit u bij ons goed! Als u zelf een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doet, zal blijken dat u bij ons het voordeligst een auto huurt. Een auto regelt u bij ons online of via onze app voor smartphones en tablets. Het een en ander telefonisch regelen of aan uw reisorganisatie over laten kan ook. Flexibiliteit is 'our middel name'!

nevada region content
Bekijk meer Bekijk minder
nevada region small1

Auto huren in Nevada? Alle pluspunten voor u op een rij!

Bij ons huurt u nieuwe, schone auto's. En schoon mag u letterlijk én figuurlijk interpreteren. De huurauto's in ons assortiment zijn duurzaam, ook de stationwagens, coupe's, cabrio's en SUV's. Desgewenst krijgt u bij de auto een navigatiesysteem. Heeft u andere, aanvullende wensen wat betreft het auto huren? Een kinderzitje, een verzekering voor een tweede bestuurder? Alles is mogelijk. Laat ons weten wat uw behoeften zijn en wij regelen het. Niks is te gek, wij denken alleen in mogelijkheden! Wat betreft het 'papierwerk' verzekeren we u dat onze huurovereenkomsten helder, transparant en eerlijk zijn. Net als de all-riskverzekering die u er standaard bij krijgt. Dus zoekt u een adres om een auto te huren en is Nevada uw bestemming? Wij horen graag van u!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties