indianapolis city content
Indianapolis Int. Luchthaven

Indianapolis Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

7800 Col H Weir Cook Mem Dr, 46241-8010 Indianapolis

GDS-Code: IND

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

08:00 - 24:00

DI - VR:

00:00 - 00:30

08:00 - 24:00

ZA:

00:00 - 00:30

08:00 - 18:00

ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Indianapolis Int. Luchthaven

Een auto huren op Indianapolis International Luchthaven

Genieten van uw vrijheid in en rond de Amerikaanse stad Indianapolis? Een auto huren bij Sixt op Indianapolis International Luchthaven (IND) kan dan niet uitblijven. Op onze luchthavenvestiging bent u elke dag van harte welkom. Wist u dat u hier auto's & stationwagens, sportauto's & cabrio's en stevige SUV's kunt huren? Geniet van onze uitstekende 24/7 klantenservice. Kies voor een luxe auto met automaat en vertrek niet zonder navigatie. De geboekte voertuigkeuze wordt door ons altijd gegarandeerd. Het is alleen niet mogelijk om een specifieke auto te huren. Op Indianapolis International Luchthaven bieden wij bovendien voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen.

indianapolis city content
Bekijk meer Bekijk minder
indianapolis city small2

Snelle gratis shuttle bij Indianapolis International Luchthaven

Goedkoop auto huren bij Indianapolis International Luchthaven is heel eenvoudig. Na de landing wandelt u gewoon naar de bagage afhaalruimte en belt ons met de gratis telefoon. Onze speciale shuttle komt direct naar u toe. Instappen doet u bij zone 3 van het Ground Transportation Center (GTC), tegenover de bagage afhaalruimte. Heeft u bij autoverhuur Indianapolis vooraf gereserveerd via de app, onze website of per telefoon? Dan staat uw huurauto al klaar. Onze servicebewuste medewerkers beantwoorden uw vragen en helpen u snel op weg.

traffic city country

De vrijheid van een gehuurde auto

Het stedelijk netwerk van bussen is in deze stad tamelijk onoverzichtelijk. Ook de taxiprijzen staan vooraf niet vast. Autoverhuur Sixt biedt daarom de beste oplossing voor een vrij en betrouwbaar eigen vervoer. Natuurlijk zijn allerlei opties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan winterbanden of een veilig babyzitje. Breng in de stad een bezoek aan de mooie Scottish Rite Cathedral. Ook het bekende Soldiers' and Sailors' Monument is een bezoek meer dan waard. Wilt u de stad even uit? Stap dan in uw huurauto en rijd ontspannen naar het White River State Park toe.