indianapolis city content
Indianapolis

Indianapolis auto huren

Huur eenvoudig een auto in Indianapolis, Indiana. Met handige SIXT locaties vind je makkelijk je weg, zoals bij Luchthaven Indiana en onze SIXT vestiging ten noorden van de stad vlakbij handige uitvalswegen. Een huurauto is de makkelijkste manier om de omgeving van deze stad te verkennen. In Indianapolis een auto huren kan tegen scherpe tarieven. Kies een comfortabele Sedan of een SUV om relaxt de Amerikaanse highway te verkennen. Bij SIXT hebben we mooie modellen en luxe merken voor je klaarstaan tegen een gunstige prijs. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Indianapolis

In Indianapolis een auto huren gaat gemakkelijk en snel bij één van onze vestigingen in en rond de stad. Huur een Sedan of bijvooorbeeld een comfortabele SUV of een bestelbus. Eenvoudig te reserveren voor dagverhuur, handig voor een zakelijke trip. Maar ook langetermijn verhuur is mogelijk voor een mooie rondreis in de omgeving. Reserveer een auto op je eigen manier: boek handige extra's zoals onbeperkte express-tol zodat je snel en makkelijk langs alle tolpoortjes kunt rijden, of kies extra huurbescherming voor dekking tegen schade en diefstal.

indianapolis city content

Handige tips bij bezoek aan Indianapolis

Boekbare extra's:

Boek handige extra's bij je huurauto zoals een kinderzitje, navigatiesysteem of een extra bestuurder.

One-Way huur Indianapolis:

Huur een auto in Indianapolis zoals jij dat wilt. Lever de huurauto gerust weer in bij een andere SIXT vestiging dan waar je de auto hebt opgehaald.

Autoverhuur onder 25 jaar Indianapolis:

Bestuurders vanaf 21 jaar kunnen al een huurauto meenemen in Indianapolis. Kies de juiste leeftijd bij de zoekfunctie om de beschikbare auto's te zien.

Wat te doen in Indianapolis

Indianapolis is een grote stad met moderne architectuur en veel parken en tuinen. Indianapolis heeft veel bezienswaardigheden over de militaire geschiedenis van het land. Bezoek bijvoorbeeld het Soldiers & Sailor Monument, of het Indiana War Memorial Plaza. Wil je buiten de stad op ontdekkingstocht, ga dan in het noorden van Indiana naar het Indiana Dunes National Park.

Wat te doen in Indianapolis in de winter

Ook in de winter kun je prima uit de voeten in en rond Indianapolis. Je huurauto van SIXT is standaard uitgerust met all-weather banden. Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen de vele musea bezoeken zoals de Indianapolis Museum of Art of het Indiana State Museum. Een van de belangrijkste gebouwen van de stad is de Schotse Rite Cathedraal, wat tegenwoordig wordt gebruikt voor congressen en evenementen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties