georgia region content
Georgia

Auto huren Georgia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Georgia: zo geregeld

Een auto huren in Georgia heeft u met Sixt autoverhuur snel geregeld. We staan in Atlanta, de hoofdstad van Georgia, namelijk op maar liefst drie verschillende locaties voor u gereed! Ten eerste kunt u op ons rekenen op Atlanta Airport (ATL). Hier hebben we een vestiging in het Rental Car Center dat vanaf de aankomsthallen bereikbaar is met de Sky Train. Onze tweede vestiging is aan de Peachtree Street in Midtown. Dat is midden in het centrum van Atlanta. Bij het financiële district Buckhead ten noorden van de stad kunt u tenslotte voor een huurauto terecht bij ons derde filiaal. Alle vestigingen beschikken over ruime openingstijden en bieden vanzelfsprekend de mogelijkheid vooraf via het internet te reserveren.

georgia region content
Bekijk meer Bekijk minder
georgia region small

Autoverhuur in Georgia voor een onvergetelijke reis

Vanuit Atlanta is de rest van de staat vervolgens eenvoudig te verkennen. U kunt bijvoorbeeld naar de Blue Ridge Mountains rijden, een prachtig bosrijk gebergte dat bekend staat om de blauwachtige schijn. De kust van Georgia is ook de moeite van het ontdekken waard, met oude historische architectuur in de havenstad Savannah en een aantal prachtige met veerboten te bereiken eilanden. Blijft u in Atlanta zelf? Dan kunt u natuurlijk ook een auto huren om de talloze toeristische attracties in de stad te bezoeken. Het Georgia Aquarium is een van de grootste aquariums ter wereld en een echte aanrader, terwijl World of Coca-Cola een zeer fascinerend museum is.

georgia region small1

Voordelig een auto huren in Georgia

Voor goedkope autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres! In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's bleek nog niet zo lang geleden namelijk dat we tot de goedkoopste autoverhuurders ter wereld behoren. En niet alleen kent onze autoverhuur zeer scherpe prijzen, ook leveren we er nog eens uitstekende service bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van het moeiteloos verzorgen van een kinderzitje, een navigatiesysteem of zelfs een voordelige all-risk verzekering? Daarnaast zijn al onze auto's ook nog eens nieuw en worden ze van tevoren goed schoongemaakt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties