atlanta city content
Atlanta Buckhead

Atlanta Buckhead AUTOVERHUUR

adres

3275 Peachtree Rd NE,Suite 240, 30305-2426 Atlanta

GDS-Code: ATL

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Atlanta Buckhead

Autoverhuur Atlanta

Atlanta ontvangt ieder jaar miljoenen zakenreizigers en toeristen. Buckhead is een van de belangrijkste stadsdelen, naast Midtown en Downtown (het centrum). Voor de zuidelijke staten van Amerika speelt Buckhead een belangrijke rol als financieel en commercieel centrum. In dit deel van de stad vindt u ook een van de vestigingen van Sixt autoverhuur: Atlanta Buckhead. Autoverhuur die goed en goedkoop is, daar staan wij voor. Neemt u gerust contact op met het team van Sixt, of reserveer nu online uw Amerikaanse huurauto bij Atlanta Buckhead, zodat u na aankomst meteen op pad kunt.

atlanta city content
Bekijk meer Bekijk minder
atlanta city small2

Autoverhuur voor zakenreis of vakantie

Of u nu voor zaken of plezier naar de hoofdstad van Georgia reist, een bezoek aan Downtown (het centrum) en Midtown (het culturele hart van de stad) mag niet ontbreken in uw programma. In deze kosmopolitische stad is de sfeer niet meer typisch zuidelijk, maar in het multiculturele Midtown vindt u nog wel sporen van vervlogen tijden. Theater en muziek spelen van oudsher een belangrijke rol in dit deel van Amerika en op die gebieden is dan ook veel te doen in Atlanta. Bezoekers waarderen ook de culinaire genoegens die hier ruim voorhanden zijn. U vindt hier gerechten uit alle windstreken. Daarnaast zijn er restaurants die zich gespecialiseerd hebben in de traditionele keuken van het zuiden van de VS. Dit is natuurlijk wel Amerika, en dus vindt u hier ook het grootste drive-in restaurant ter wereld! Maar eerst gaat u natuurlijk naar Sixt om een auto te huren. Een auto huren op Atlanta Buckhead geeft u een uitstekende start.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.5 / 383 Beoordelingen

Taylor M.

Always fantastic service and great staff

Kayla K.

I had a great experience with Enterprise last weekend.

I had arrived at IAH and picked up my car and needed to fly out of Hobby.

They said no problem and even charged me less as I brought it back earlier.

I love this company and the employees seem to really care.

Dominique j.

My rental experience was smooth...I had a small issue with my invoice that they resolved quickly and explained well. The vehicle was nice and well maintained..the customer service was AWESOME and the cost was very budget friendly! I will definitely rent again