Dallas

Dallas auto huren

SIXT autoverhuur staat internationaal bekend om haar premium mobiliteitsdiensten. Op welk vliegveld je ook aankomt, je weet zo goed als zeker dat je een SIXT huurlocatie kunt vinden, zodat je je reis gemakkelijk kunt vervolgen. Bij SIXT Dallas een auto huren staat dan ook garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Elke SIXT locatie in Dallas heeft een uitgebreide vloot huurauto’s met diverse boekbare opties. Zo is er voor iedereen een huurauto naar wens te vinden. Rondrijden in een grote stad als Dallas wil je op een comfortabele manier doen, vandaar dat je een premium SUV of premium sedan kunt reserveren indien gewenst.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Dallas

Bij deze SIXT autoverhuurlocatie in Dallas boek je allerlei luxe auto’s, van sedans en SUV’s tot stoere pick-up trucks. Als je met je gezin reist, neem je veilig je kind of kinderen mee dankzij de boekbare kinderstoeltjes. In een grote stad als Dallas is navigatie onmisbaar, dit boek je eenvoudig bij je reservering voor je favoriete huurauto bij SIXT. En als je na een lange rit wilt afwisselen met je partner is het handig een extra bestuurder te boeken. Er zijn allerlei huurperiodes mogelijk: zoals weekendhuur en wekelijks verhuur.

SIXT diensten in Dallas

Handige tips bij bezoek aan Dallas

Flexibele huuropties:

Geniet van de flexibiliteit van onze SIXT diensten, zodat je met gemak op reis gaat. Kies onder andere voor later betalen of kosteloos annuleren.

Benodigde documenten voor autoverhuur bij SIXT:

Het enige wat je nodig hebt, is een geldig rijbewijs.

Autoverhuur zonder creditcard in Dallas:

We maken het je graag gemakkelijk als je een auto huurt bij SIXT. Daarom is het ook mogelijk zonder creditcard een huurauto te reserveren.

Wat te doen in Dallas

Dallas is een van de grootste steden van Texas. Deze stad heeft veel te bieden. Zo is Dallas vooral heel kleurrijk en een mix van culturen. Dat is terug te zien in de architectuur: er zijn vele bijzondere gebouwen te zien, zoals de Margaret Hunt Hill Bridge en het Old Red Museum. Omdat deze bezienswaardigheden verspreid over deze grote stad liggen, wil je deze het liefst met een huurauto bezoeken.

Wat te doen in Dallas in de winter

Je kunt heerlijk overwinteren in Dallas, Texas dankzij de milde temperaturen. Bijkomend voordeel van het bezoeken van Dallas in de winter is dat je het toeristenseizoen vermijdt. Je kunt zo in alle rust de musea, kathedraal en stadions bezoeken. En in de winter ligt het Dallas Arboretum er ook prachtig bij: de winterse landschappen lenen zich uitstekend voor een uitgebreide fotoshoot.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties