Horley

Auto huren in Horley

Huur een auto in Horley en ontdek het prachtige landschap van Zuid-Engeland. Met centraal gelegen SIXT-vestiging is een auto huren erg gemakkelijk en snel. Vanuit Horley rijd je gemakkelijk naar de zuidkust van Engeland of naar de bruisende hoofdstad. Bij SIXT heb je de keuze uit vele verschillende voertuigcategorieën. Kies bijvoorbeeld voor een compacte huurauto en rijd gemakkelijk door de drukke wegen van Londen. Of kies tijdens warm weer voor een cabrio en rijd met een briesje naar het strand. Bij SIXT maakt het niet uit welke huurauto je kiest, je bent altijd verzekerd van topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Horley

Ontdek het zuiden van Engeland op gemak en comfort en huur een auto in Horley. Met genoeg opties aan voertuigcategorieën heeft SIXT een huurauto die aan al jouw eisen voldoet. Zo heb je de keuze uit onder andere een SUV, Sedan, Personnenbusje, Bestelbusje, Luxe & Sportmodellen en meer. Maak jouw boeking compleet met boekbare extra’s enkies bijvoorbeeld voor een navigatiesysteem of extra bestuurder. Tevens zit je niet vast aan strikte huurperiodes en kan je een auto huren vanaf eendagshuur tot langetermijn huur.

SIXT diensten in Horley

Handige tips bij bezoek aan Horley

One-way huur Horley:

Selecteer tijdens het boeken een andere afleverlocatie en de beschikbaarheid wordt gecontroleerd. Regel one-way huur van te voren om extra kosten te vermijden.

Autoverhuur onder 25 jaar in Horley:

Je kunt al een auto huren vanaf 21 jaar oud. Dit is mits je minstens 1 jaar in het bezit bent van jouw rijbewijs.

Flexibele huuropties:

We begrijpen dat de planning plotseling kan veranderen. Kies daarom tijdens het afrekenen voor later betalen en je hebt de optie om je boeking gratis te annuleren.

Wat te doen in Horley

Ontdek het prachtige stadje in Engeland met jouw huurauto. Als je van paarden houd is de Fernhill Riding School een goed begin van je reis. Huur een auto in Horley en rijd naar Greenstede en boek een Unique British Tour. Tijdens de tour zie je het beste van het Engelse platteland en de pittoreske dorpjes. Of bezoek het Archway Theatre waar je van verschillende lokale producties kan genieten. 

Wat te doen in Horley in de winter

Tijdens de winter kan je in Horley naar de Gatwick Escape rooms waar je met vrienden door middel van aanwijzingen de kamer uit probeert te kunnen. Rijd vanaf Horley naar Londen en geniet van de vele musea zoals het Science of Victoria & Albert museum. Of bezoek Harrods, één van de bekendste warenhuizen in Londen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties