Aberdeen content
Aberdeen

Auto huren Aberdeen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Aberdeen

Een auto huren in Aberdeen bij de autoverhuur van Sixt? Dat kan snel en eenvoudig via onze website, een app voor uw mobiele telefoon, uw reisbureau of onze balies. We hebben drie verhuurlocaties in Aberdeen. De eerste balie is bij de Meet&Greet van Aberdeen Airport (ABZ). Bij dit vliegveld is een treinstation. De tweede balie is aan de Mugiemoss Road in AB21 9US Aberdeen en ligt vlakbij twee snelwegen: A90 en A96. De derde balie, Aberdeen Noord, vindt u aan 10 Harlaw Way, Inverurie te AB51 4SG Aberdeen. Deze locatie is dichtbij de snelweg A96 en een station. Op de website treft u de openingstijden van de balies aan. Boeken kan natuurlijk ook telefonisch en dat is zeker aan te bevelen als u vooraf meer informatie wilt of een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's wilt maken. Ontdek zelf dat een auto huren bij de autoverhuur in Aberdeen echt voordelig is!

Aberdeen content
Bekijk meer Bekijk minder
Aberdeen small 3

Autoverhuur in Aberdeen: betrouwbaar en goedkoop

Een auto huren in Aberdeen is vooral betrouwbaar en daarbij ook nog goedkoop. Betrouwbaar betekent bij Sixt, dat alles echt in orde is. U bepaalt wanneer er een auto moet klaarstaan, wij zorgen dat de auto op het afgesproken tijdstip voor u klaar staat. Ophalen en inleveren kan 24/7 bij alle verhuurlocaties in Aberdeen. U kiest het type auto; wij zorgen dat de gekozen auto op u staat te wachten. Betrouwbaarheid ziet u ook terug in de leeftijd van onze auto's. Ouder dan zes maanden zijn onze auto's nooit. Betrouwbaarheid vertaalt zich tevens in de extra's. Een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid is standaard. Het bijboeken van een aanvullende all-risk verzekering behoort tot de mogelijkheden. Voor een kinderzitje, navigatiesysteem, winterbanden of een extra bestuurder geldt hetzelfde. Ervaar zelf dat een betrouwbare auto huren ook goedkoop kan zijn!

aberdeen small 2

Aberdeen ontdekken met een huurauto

De dag beginnen met een heerlijke wandeling in de vrije natuur? Het Schotse Aberdeen is daar een uitstekend uitgangspunt voor. Met een auto van onze goedkope autoverhuur komt u snel en comfortabel in de Schotse hooglanden. Na zo'n verkwikkende wandeling rijdt u terug naar de stad Aberdeen om daar onder het genot van een heerlijk kopje koffie de sfeer van winkelstraten als Union Street en George Street te proeven. Met een bezoek aan het beroemde Aberdeen Art Gallery of de prachtige St. Machar's Cathedral geeft u de dag een cultureel tintje. Kortom, in het Schotse Aberdeen is voor elk wat wils. We wensen u een prettige dag in Aberdeen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties