airport generic 12
Brno Luchthaven

Brno Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Letiste Brno-Turany 1, 627 00 Brno

GDS-Code: BRQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

08:30 - 16:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brno Luchthaven

Eenvoudig een auto huren in Brno Luchthaven

Goedkoop auto een huren op Brno luchthaven bij Sixt is eenvoudig en voordelig. Brno ligt in het zuidoosten van Tsjechië in de regio Moravië. Het is de tweede stad van het land met ongeveer 400.000 inwoners en heeft een compacte luchthaven, zodat u het kantoor van Sixt in de aankomsthal van Brno luchthaven direct ziet. U kunt bij Sixt autoverhuur kiezen uit personenautoŽs, stationwagens, terreinwagens of minibussen. Natuurlijk zijn er in de autoverhuur verschillende merken beschikbaar zoals Skoda, Peugeot, Audi of Mercedes. Daarnaast heeft u keuze uit allerlei extraŽs, zoals navigatie, een extra bestuurder, airconditioning en bescherming tegen diefstal.

airport generic 12
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Met een huurauto heeft u een extra comfortabele vakantie

Brno luchthaven ligt op ongeveer acht kilometer afstand van de stad Brno. Bij aankomst staat een huurauto in de categorie van uw keuze klaar. Een auto huren kan door telefonisch te reserveren of bij een reisbureau, via onze website of met onze speciale mobiele app op uw tablet of smartphone. U kunt rekenen op een prima auto voor een vriendelijke prijs.

service city country

Auto huren op Brno luchthaven voor de prachtige bezienswaardigheden in de omgeving

In Brno en omgeving is veel te beleven voor het hele gezin. De stad heeft een mooi historisch centrum met leuke winkels en het oude stadhuis heeft iets bijzonders, 84 aquaria met waterplanten en vissen. Ook is er een dierentuin. Voor architectuurliefhebbers is er bijvoorbeeld de Gotische St. Jacobskerk of de kathedraal van Petrus en Paulus op de Petrovheuvel uit de 11e eeuw. Ludwig Mies van der Rohe heeft Villa Tugendhat ontworpen in 1928 en deze staat op de lijst van UNESCO. Vanuit Brno rijdt u met de auto langs zonnebloemvelden en wijnranken naar sprookjesachtige kastelen, zoals kasteel Perntejn. De Moravische Karst is een prachtig natuurgebied met onderaardse grotten en schitterende uitzichten. Met een huurauto komt u hier snel en comfortabel.