prague city content
Praag

Auto huren Praag – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Praag is reuze makkelijk met de autoverhuur Praag van Sixt. Direct na aankomst op luchthaven Vaclav Havel (PRG) kunt u met onze huurauto uw reis vervolgen. Maar ook op treinstation Praag Centraal (PRGX01) is een auto huren bij ons in een handomdraai gebeurd. En heeft u een verblijf geboekt in Praag Hotel Hilton, dan staat ook hier ons team voor u klaar. U kunt uw auto ter plekke reserveren, maar ook vooraf vanuit huis kunt u al via de telefoon, pc of met de mobiele app, een auto huren in Praag.

ALLE SIXT LOCATIES

Wij vervullen graag uw wensen

Bij onze goedkope autoverhuur in Praag, vindt u auto's in vrijwel alle soorten en maten. Van eenvoudig tot luxe en steeds met de zekerheid van de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's die wij bij de reservering voor u maken. De wensen van onze klanten staan altijd voorop. Zo kunt u bij het huren een all-risk verzekering afsluiten en voor een extra bestuurder bijboeken. Wilt u een auto huren in Praag om de prachtige omgeving rond Praag te verkennen, dan kunt u moeiteloos een handig navigatiesysteem bijboeken.

prague city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country2

Praag staat vol met bezienswaardigheden

Door onze autoverhuur Praag kunt u in Tsjechië alle kanten op. De natuur in het land is schitterend en een bezoek aan de wereldberoemde grotten en ondergrondse rivieren in het Karstgebergte is een echte aanrader. Ook in Praag zelf valt genoeg te zien. Het is een prachtige Midden-Europese stad met een enorme allure. Zo is de Karelsbrug over de rivier de Moldau een niet te missen attractie. Ook de Praagse Burcht verdient zeker een bezoek. En natuurlijk mag u de Astronomische Klok in het oude centrum van de stad in geen geval missen. Bij een bezoek aan de toeristisch attracties zult u in enkele gevallen uw auto moeten parkeren. Dat is in Praag geen enkel probleem. Er zijn genoeg bewaakte parkeerplaatsen en parkeergarages, zodat u afwisselend rijdend en wandelend de stad zult kunnen verkennen. Zo biedt onze autoverhuur in Praag u maximale vrijheid en een ontspannen verblijf!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties