car image car image
Auto huren TsjechiŽ
 
 

Waarom bij Sixt huren?

  • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Goedkoop een auto huren in TsjechiŽ
  • Huurauto's in TsjechiŽ en wereldwijd
  • Autoverhuur in meer dan 100 landen
  • meer dan 180.000 huurauto's
  • 50.000 Duitse premium auto's
  • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland

Auto huren TsjechiŽ, een betrouwbare service waar u van op aan kunt

Een auto huren in TsjechiŽ wordt nu mogelijk gemaakt door Sixt! TsjechiŽ is een interessant en mooi vakantie oord en komt ook steeds meer in trek voor zakelijke doeleinden. Staat u op het punt naar TsjechiŽ te vertrekken? Heeft u dan al uw huurauto geregeld? Sixt heeft namelijk zeer comfortabele en luxe auto's voor u klaar staan in verschillende steden zoals Brno, Mosnov en Praag en in nog veel meer steden in TsjechiŽ. Op centraal gelegen plaatsen verspreid over TsjechiŽ treft u onze service locaties aan waar onze deskundige medewerkers u graag van dienst zijn.

Tschechische Republik Country

Auto huren TsjechiŽ is nu wel heel voordelig!

Onze autoverhuur service is bijzonder scherp geprijsd. Ja, u kunt bij ons alleen maar kiezen uit luxe auto's van maximaal zes maanden oud, maar dit gaat echt niet ten kosten van de prijs! U beschikt bij Sixt snel en voordelig over uw auto en kan op weg. Als u weer vertrekt kunt u de auto ook weer gemakkelijk inleveren. Uw huurauto kunt u reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen of door op de website te reserveren. Bent u al onderweg? Geen enkel probleem, u kunt ook de iPhone of BlackBerry app gebruiken! Ook via uw reisbureau kunt u de autoverhuur service regelen.

Tschechische Republik Country

Huur een auto in TsjechiŽ en trek erop uit!

TsjechiŽ heeft zijn bezoekers veel te bieden. Indrukwekkende landschappen met kastelen, maar ook grote kathedralen in de hoofdstad Praag. Of u nu voor een korte citytrip, een lange vakantie of voor zaken naar TsjechiŽ gaat, een auto komt altijd van pas! Het openbaar vervoer is prima geregeld in TsjechiŽ, maar na een dag erop uit trekken is het uiterst comfortabel als u in uw eigen luxe auto kunt stappen en kunt terugkeren naar uw hotel of het vliegveld, nietwaar? Probeer het zelf! Wij zullen u niet teleurstellen!

Tschechische Republik Country