tenerife south airport content
tenerife south airport header
Autoverhuur
Tenerife Luchthaven Zuid
Tenerife Luchthaven Zuid

Tenerife Luchthaven Zuid AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Zona rent a car - Llegadas, 38610 Granadilla de Abona

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven

Tenerife is het eiland van zon, zee, strand en mooie natuur. Dit eiland wilt u toch ook kunnen verkennen en ontdekken met een eigen auto? Wilt u een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven (TFS), dan staat autoverhuur bedrijf Sixt voor u klaar met een ruim assortiment aan auto's. U heeft onder andere keuze uit verschillende personenauto's of een minibus, en zelfs een cabrio behoort tot de mogelijkheden, om naast het gemak van een eigen auto hebben ook te kunnen genieten van het altijd zonnige eiland. De auto staat klaar op het door u gewenste tijdstip en u kunt de auto ook 24 uur per dag weer terug inleveren. Autoverhuur bedrijf Sixt biedt u dus vele voordelen, want naast de ruime keuze zijn wij ook een betrouwbare en voordelige verhuur service. Wij kunnen met onze huurauto's alleen de door u geboekte voertuigcategorie garanderen, het is niet mogelijk om een specifieke auto te huren.

tenerife south airport content
Meer
man waiting airport
Een auto huren op het vliegveld is zo geregeld

De beschikking hebben over een eigen auto op u vakantiebestemming is snel en gemakkelijk geregeld. U kunt telefonisch of via de website een reservering plaatsen. Tevens is het eenvoudig een auto te reserveren via de App. Bij aankomst op de luchthaven gaat u naar de micro bus parkeerplaats. Hier wordt u door een medewerker met een shuttle bus naar de auto toegebracht. U kunt dus goedkoop een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven. Makkelijker kan het haast niet.

service city country
Voordelen van een eigen auto op u vakantiebestemming

Tenerife is een eiland met een prachtige natuur en veel mooie zandstranden, welke met het openbaar vervoer heel moeilijk te bereiken zijn. De luchthaven ligt in het zuiden van het eiland. Met een eigen auto kunt u gemakkelijk al deze prachtige plaatsen zonder veel moeite bezoeken, zodat u ook echt tijd overhoudt om te genieten van u welverdiende vakantie. Een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven is goedkoop en bespaard u ook de nodige tijd om het eiland te verkennen

 

David Machin Henriquez
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.6 / 136   Beoordelingen

Marjan P.

Snel een auto kunnen huren op Tenerife. Goed geholpen door Ben.

Bill C.

I am a regular Sixt car renter with a Sixt gold card. Last week I rented a SUV online for 4 days. At Tenerife airport branch I was welcome by Daniel I've seen before: good job, clear, precise, quick to response. Excellent job! I got the car I reserved for the price of the reservation. Now, what really surprised me was the price of the insurance/full coverage in extra : one time and a half the price of the car ! Car for 4 days 160 euros, insurance 240 euros. So I would like to know if such an insurance rate is normal because it never happened before. This was the downside of the entire experience.

Pierre

Matthias V.

Guter Service, keine langen Schlangen und neue Fahrzeuge.