tenerife south airport content
tenerife south airport header
Autoverhuur

Tenerife Luchthaven Zuid

Tenerife Luchthaven Zuid

Tenerife Luchthaven Zuid AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Zona rent a car - Llegadas, 38610 Granadilla de Abona

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven

Tenerife is het eiland van zon, zee, strand en mooie natuur. Dit eiland wilt u toch ook kunnen verkennen en ontdekken met een eigen auto? Wilt u een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven (TFS), dan staat autoverhuur bedrijf Sixt voor u klaar met een ruim assortiment aan auto's. U heeft onder andere keuze uit verschillende personenauto's of een minibus, en zelfs een cabrio behoort tot de mogelijkheden, om naast het gemak van een eigen auto hebben ook te kunnen genieten van het altijd zonnige eiland. De auto staat klaar op het door u gewenste tijdstip en u kunt de auto ook 24 uur per dag weer terug inleveren. Autoverhuur bedrijf Sixt biedt u dus vele voordelen, want naast de ruime keuze zijn wij ook een betrouwbare en voordelige verhuur service. Wij kunnen met onze huurauto's alleen de door u geboekte voertuigcategorie garanderen, het is niet mogelijk om een specifieke auto te huren.

tenerife south airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Een auto huren op het vliegveld is zo geregeld

De beschikking hebben over een eigen auto op u vakantiebestemming is snel en gemakkelijk geregeld. U kunt telefonisch of via de website een reservering plaatsen. Tevens is het eenvoudig een auto te reserveren via de App. Bij aankomst op de luchthaven gaat u naar de micro bus parkeerplaats. Hier wordt u door een medewerker met een shuttle bus naar de auto toegebracht. U kunt dus goedkoop een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven. Makkelijker kan het haast niet.

service city country
Voordelen van een eigen auto op u vakantiebestemming

Tenerife is een eiland met een prachtige natuur en veel mooie zandstranden, welke met het openbaar vervoer heel moeilijk te bereiken zijn. De luchthaven ligt in het zuiden van het eiland. Met een eigen auto kunt u gemakkelijk al deze prachtige plaatsen zonder veel moeite bezoeken, zodat u ook echt tijd overhoudt om te genieten van u welverdiende vakantie. Een auto huren op Tenerife Zuiden Luchthaven is goedkoop en bespaard u ook de nodige tijd om het eiland te verkennen

 

David Machin Henriquez
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.5 / 195   Beoordelingen

Tomas M.

At first I was waiting in line for AutoReisen service. However I could not rent a car from them, since I did not have 2 years of driving experience. So went went to Sixt's desk. The consultant offered me to rent a car with extras which I kindly refused and asked for a basic rental package. He also gave me the explanation on what I'm paying for. After that everything was a smooth sail.

jean r.

Very friendly service with no hassle when we had to extend and change drop off point. Amazing staff thank you xxx