Tenerife

Huur een auto op Tenerife

Laat niets aan het toeval over en haal het beste uit je vakantie op Tenerife. Huur een auto op Tenerife in een van de SIXT vestigingen. We bieden premium service en eersteklas voertuigen van topmerken. Je bent direct mobiel als je een auto huurt in onze vestigingen op de luchthavens van Tenerife. Ervaar je vakantie als nooit tevoren in een van onze cabrio’s of een SUV voor families en groepen. Je kunt natuurlijk ook in een van onze andere strategisch geplaatste vestigingen terecht, zo is onze service nooit ver weg. Ervaar het genot van luxe modellen voor scherpe prijzen. Onze ruime en flexibele openingstijden maken het voertuig van jouw keuze huren nog makkelijker.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten op Tenerife

Boek van tevoren de voertuigcategorie van je keuze. We kunnen niet een specifiek voertuig garanderen, maar bieden wel altijd een passend voertuig uit de categorie van je keuze. Een cabrio is een uitstekende keuze op Tenerife, maar we hebben ook economy, compact en sedan opties. Je kunt ook kiezen voor meer comfort en stijl met onze luxe en sportmodellen. Of ga voor meer ruimte in een SUV of personenbusje. Je kunt daarnaast kiezen uit de nodige extra’s, zoals kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder. Met onder andere wekelijks verhuur of weekendverhuur is het bij SIXT altijd voordelig.

SIXT diensten op Tenerife

Handige tips bij een bezoek aan Tenerife

Deze documenten heb je nodig voor het huren van een auto op Tenerife:

Inwoners van de EU hebben een geldig rijbewijs en een paspoort of geldige identiteitskaart nodig voor het huren van een auto.

Huur een auto zonder creditcard op Tenerife:

Ook met een debitcard is het mogelijk om een voertuig bij SIXT te huren.

Huur een auto onder 25 jaar oud op Tenerife:

Huur al een auto vanaf 18 jaar oud bij SIXT, zolang je in ieder geval voor 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Wat te doen op Tenerife?

Huur een auto op Tenerife en bezoek de hotspots van het grootste Canarische eiland. De vulkaantop de Teide is niet te missen op Tenerife. Middenin het Teide Nationaal Park ontdek je kraters, vulkanen en de indrukwekkende top van de Teide zelf. In je auto rijd je zo door naar San Cristóbal da La Laguna, deze historische stad behoort zelfs tot het UNESCO Werelderfgoed. En dit is pas het begin.

Wat te doen op Tenerife in de winter?

Tenerife is een uitstekende locatie om ook in de winter te genieten van heerlijk warm en zonnig weer met temperaturen die regelmatig boven de 25 graden liggen. Je kan dus nog prima naar het strand rijden, maar breng ook zeker een bezoekje aan schilderachtige Spaanse plaatsjes, zoals Vilaflor en La Orotava. Het is ideaal weer om lekker rond te struinen en een mooi terrasje te pakken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties