baleares city content
Balearic Islands

Auto huren Balearic Islands – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Balearic Islands hoeft niet duur te zijn

De Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee, is een van de populairste toeristische bestemmingen van Spanje. Er is veel te beleven op de zes eilanden Mallorca, Minorca, Ibiza, Formentera en het kleinere Cabrera en Dragonera. Een auto huren bij Sixt autoverhuur komt dan goed van pas. U toert afwisselend met uw huurauto langs de kustlijn naar de prachtige stranden, naar het bruisende uitgaansleven en naar de historische overblijfselen uit de tijd van de Moren en Romeinen. U zult zich verbazen over de goedkope autoverhuur, dat mogelijk is dankzij onze nauwgezette prijsvergelijking voor goedkope huurauto's.

baleares city content
Bekijk meer Bekijk minder
city business

Altijd een autoverhuur in Balearic Islands in de buurt

Elk eiland in de Balearen is verschillend. Waar Mallorca fraaie natuur, pittoreske dorpjes en de hoofdstad Palma de Mallorca heeft, geldt Ibiza als het feesteiland bij uitstek. Menorca staat bekend als het kleine, groene eiland en Formentera is ideaal voor rustzoekers en watersporters. Bij onze autoverhuur in Balearic Islands kunt u uw autokeuze afstemmen op uw reisdoel en specifieke activiteiten. Daarbij heeft u de keuze uit vele typen auto's, stationwagens, SUV's, cabrio's, sportauto's en busjes van alle bekende automerken. U rijdt in een auto die maximaal een halfjaar oud is. Maak voor het plannen van uw reis naar deze eilandengroep ten oosten van Spanje gebruik van ons online reserveringssysteem op onze website. Dan heeft u een overzicht over het aanbod aan de te huren auto's en onze messcherpe aanbiedingen. Met enkele muisklikken heeft u een auto huren in Balearic Islands geregeld.

service city country

Met een gehuurde auto benut u uw vakantie op de Balearen maximaal

Er is zoveel te doen op de Balearen, dat de meeste mensen kiezen voor het huren van een auto met een onbeperkt aantal kilometers en bijboeken van een extra bestuurder. Andere handige opties zijn een extra kinderzitje en navigatiesysteem, zodat u nooit de weg kwijtraakt. U wilt natuurlijk tijdens uw verblijf op de Balearen zoveel mogelijk cultuur opsnuiven, de lokale keuken proeven, de prachtige zeeën bewonderen en het bergachtige landschap doorkruisen. Dat kunt u niet zonder een auto huren. Kijk op onze website waar wij autoverhuur in Balearic Islands aanbieden. En reserveer gelijk, of doe dat telefonisch via onze reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56) of onze mobiele app voor iPhone en iPad.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties