ibiza airport content
ibiza airport header
Autoverhuur

Ibiza Luchthaven

Ibiza Luchthaven

Ibiza Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Zona rent a car - Llegadas, 07818 Sant Jordi de Ses Salines

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren op Ibiza Airport (IBZ)

Welkom op Ibiza! Om optimaal te kunnen genieten van deze mooie bestemming is een auto huren op het airport een goede oplossing! Er zijn legio plekken te ontdekken, en wat is er nou beter dan lekker in een cabrio rond te rijden op dit mooie eiland? Bij onze autoverhuur op Ibiza kunt u erg gemakkelijk uw auto huren. Bij ons staat een goede service en een hoge kwaliteit voorop. Dit betekent onder andere dat u nooit een auto zal huren die ouder zal zijn dan 6 maanden. Wij verhuren alleen de nieuwste modellen, zodat u veilig Ibiza kan gaan verkennen. Tot snel op het Airport!

ibiza airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Gemakkelijk uw auto ophalen

Een auto huren op Ibiza is net zo makkelijk als in Nederland. U boekt uw auto (als u wilt) nog thuis achter uw eigen computer en hoeft op bestemming alleen nog de sleutel en de auto op te halen. Wij zullen u niet langer ophouden: u kunt meteen beginnen aan uw vakantie op het zonovergoten vakantie-eiland in de Middellandse Zee. Indien we u nog verder ergens mee van dienst kunnen zijn, staan we natuurlijk voor u klaar.

service city country
Sixt autoverhuur staat op Ibiza Airport dagelijks voor u klaar

U kunt bij Sixt op Ibiza luchthaven 7 dagen per week terecht voor het bespreken van een huurauto die voldoet aan al uw wensen en eisen. Een auto huren is bij ons mogelijk in alle prijsklassen zodat u ongeacht uw budget kunt beschikken over passend vervoer. Wij hebben een gevarieerd wagenpark waarin u terecht kunt voor een leuke praktische auto voor geslaagde dagtripjes, of voor een fraaie luxe directiewagen wanneer u het eiland bezoekt om zakelijke redenen. U kunt bij ons een auto huren voor zolang u deze nodig heeft.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.8 / 57   Beoordelingen

Alan Guinot C.

Me atendio Julia una chica muy simpatica y eficiente.

Suelo trabajar 5 o 6 semanas completas al año en Ibiza y son consciemtes de ello cuando toca elegir coche.

Muy satisfecho.

Oliver K.

Very friendly and helpful staff, a nice and brandnew car, what could you expect more?

Even if other rental companys are cheaper, I wouldn't choose any other car rental than Sixt!!!

C. M.

Abholung problemlos, Auto wie gemietet, es war sogar ein Neuwagen… Mitarbeiterinnen waren sehr freundlich, einfache Wege und auch die Rückgabe war problemlos zubinden, sowie auch die Abwicklung ( Briefkasten für Auto-Schlüssel…) , gemietet, reserviert, bezahlt hatten wir vorher über den ADAC…