mallorca airport content
mallorca airport header
Autoverhuur

Mallorca Palma Luchthaven

Mallorca Palma Luchthaven

Mallorca Palma Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zona rent a car - Llegadas, 07610 Palma de Mallorca


Telefoon: +34-871180192

GDS-Code: PMI

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren bij Mallorca Palma Luchthaven: eenvoudig en voordelig

Sinds Maart 2015 is Andrea Schneider de filiaalmanager van Mallorca Palma Luchthaven. Zij en haar team kijken uit naar uw bezoek. U kunt gemakkelijk uw auto huren vanaf thuis of met behulp van de medewerkers op de luchthaven. Een auto huren op Mallorca Palma Airport betekent dat u nooit een auto meekrijgt die ouder is dan 6 maanden, want Sixt autoverhuur verhuurt alleen de nieuwste modellen. Het vriendelijke personeel op de luchthaven kijkt ernaar uit om uw vragen te mogen beantwoorden en u te helpen!

mallorca airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Gerust op reis met een huurauto van Sixt

Goedkoop een auto huren bij Mallorca Palma Luchthaven doet u uiteraard bij Sixt autoverhuur. Onze auto's worden stuk voor stuk uitstekend onderhouden, waardoor u met een gerust hart de weg op kunt. Bij het reserveren kiest u voor een bepaalde categorie. Ga bijvoorbeeld voor een SUV, een busje, een sportwagen of een cabrio. U krijgt altijd een auto toegewezen die binnen de aangegeven groep valt.

service city country

Het reserveren en ophalen van een huurauto

Sixt maakt het u graag gemakkelijk en dat begint al bij het reserveren van de huurauto. Dit kan namelijk niet alleen via de website of per telefoon, maar ook met behulp van onze praktische app. Zo kunt u overal vandaan via uw smartphone een auto huren. Onze locatie ligt bij de luchthaven, die ook wel afgekort wordt met PMI. Vanaf daar is het slechts een halfuur rijden naar het centrum van de stad.

woman driving trip

Ontspannen op reis dankzij onze autoverhuur

De hoofdstad van Mallorca heeft een oude stadskern die tot de grootste in Europa mag worden gerekend. Dat is een van de verrassingen die Palma te bieden heeft. Centraal in dat oude gebied staat de kathedraal La Seu. Dit is zonder twijfel een van de mooiste kerken in een land dat sowieso bekend staat om haar prachtige en rijk uitgedoste kerken. Ook de andere historische gebouwen in de stad vallen op door de bouwstijl die soms overdadig te noemen is voor de periode waarin deze zijn ontstaan: de 13e en 14e eeuw, zoals de basiliek de Sant Francesc. Maar wie op Mallorca is, moet natuurlijk een bezoek brengen aan een van de prachtige stranden. Wilt u het massatoerisme mijden, vraag dan ter plaatse de route naar een rustig strand.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 1534   Beoordelingen

Vladimir V.

perfect service, competent personel, friendly and helpful.

Musti R.

Got the Luckydip category. Was offered only a Opal Mokka. I asked for any other options ( since that is the point of the lucky dip ) but was told nothing else was going to makr the cut. Was offered to rent a bmw 5 or audi a6 during this time which i didnt want but was pushed for it 2 or 3 times. I had to make it clear that i wanted a hatchback. In the end, i had to downgrade my rental to a Smart for2. Even though the Smart was a fun little car to drive around Mallorca and easy to park and fit in tight spaces, I think the 100 Euro package from Europcar for a Fiat500 (unlimited mileage) with full insurance was a better deal than the 121 Euro Smart (700 kilometers) with basic insurance from Sixt.