singapore city content
Singapore

Singapore een auto huren

Ook wanneer je in Singapore bent staan wij van SIXT voor je klaar met een voertuig van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij weten wat onze klanten nodig hebben en staan 24/7 voor jou klaar. Je kunt de auto ophalen bij een van onze locaties die strategisch geplaatst zijn. Zo hebben wij er een bij de luchthaven en zitten anderen verspreid door de stad. Met de bij te boeken navigatie is verdwalen geen optie en door een Compact model te huren cruise jij overal doorheen. We zijn er ook voor grotere gezelschappen door jou een Personenbusje aan te bieden. Waar wacht je nog op?

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Singapore

Huur een auto in Singapore met SIXT als je ervan verzekerd wilt zijn om een nieuwe en moderne auto te hebben. Onze voertuigen zijn namelijk gemiddeld maar drie maanden oud. Singapore is groot en je kan dan ook niet anders dan een auto huren om jouw verblijf optimaal te maken. Wij bieden topmerken aan, zoals BMW en Audi. Geniet van het beste uitzicht in een Cabrio of boek jouw eigen SUV. Veiligheid staat bij ons voorop en je kunt dan ook een kinderzitje bijboeken. Wij zijn erg flexibel in huurperiodes. Zo bieden wij zowel wekelijks verhuur als weekendverhuur aan. Voor ieder wat!

singapore city content

Handige tips bij bezoek aan Singapore

One-way huur Singapore:

het is mogelijk om bij SIXT binnen locaties in Singapore zelf van one-way huur gebruik te maken.

Flexibele huuropties:

bij SIXT kun je ervoor kiezen om de auto later te betalen. Door hiervoor te kiezen kun je de auto ook kosteloos annuleren.

Extra bestuurder:

een auto huren in Singapore bij SIXT hoef je niet alleen te doen. Tegen een kleine bijbetaling boek je een extra bestuurder bij. Wel zo gezellig!

Wat te doen in Singapore

Met een auto in Singapore kun je de mooiste plekjes bezoeken. Zo rijd je hem van Chinatown naar het Sentosa eiland en langs de mooiste rivieren. Singapore is bekend om haar architectuur. Deze vind je terug in de Helix Bridge die zeker ’s avonds een wandeling verdient. Voor meer architectuur ga je naar Parkview Square. Een kantoorgebouw waar veel tijd en aandacht in de details van het design zit.

Wat te doen in de zomer in Singapore

Als je in de zomer in Singapore bent mag je het genot van een rondvaart over de rivier van Singapore absoluut niet missen. Het beste moment om deze te pakken is rond zonsondergang. Zo heb je prachtig uitzicht over de stad. Pak de auto ook eens naar de Jurong Gardens. Een goed voorbeeld van een Chinese tuin met geweldige architectuur die wij in Nederland niet gewend zijn.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties