Madeira Funchal Luchthaven

Madeira Funchal Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Madeira Airport, 9100-105 Santa Cruz

GDS-Code: FNC

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Madeira Funchal Luchthaven

Wat maakt huren op Madeira Funchal luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Ontdek het eiland Madeira eenvoudig vanaf de luchthaven.

 

Eerst boeken dan betalen:

Wijzig je boeking gratis en betaal gerust later.

Engelstalige communicatie:

Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar in het Engels.

Luxe auto’s, lage prijzen:

comfortabele auto’s voor betaalbare bedragen.

Madeira Funchal luchthaven autoverhuur

Het is heel aantrekkelijk om op de luchthaven van Madeira Funchal (FNC) een auto te huren van SIXT. In onze vestiging staat altijd een huurauto voor je klaar. Ook is het aanbod huurauto’s in Madeira Funchal zeer uitgebreid. Kies uit onze veleopties onder andere een comfortabele SUV, sedan of een ruim personenbusje. Maak vervolgens je keuze uit de handige extra’s, zoals navigatie of veilige kinderstoelen. Wel zo praktisch. De SIXT autoverhuur op Madeira Funchal is niet alleen handig voor je vakantiereis. Ook voor zakenreizen is SIXT jouw betrouwbare partner.

 

 

 

Madeira Funchal luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op de Madeira Funchal luchthaven

Onze SIXT autoverhuur vind je natuurlijk op de luchthaven van Madeira Funchal aan de oostkant van het eiland. Het vliegveld is overzichtelijk en de autoverhuur staat goed aangegeven. De Santo de Serra golfclub is daar vlakbij. Met je huurauto rijd je via de grote verbindingsweg VR-1 ontspannen naar Funchal. De rit duurt ongeveer een half uur. Vraag gerust tips aan het vriendelijke SIXT team voor je verblijf op het eiland. Aan het einde van je bezoek aan Madeira kan je de huurauto en de sleutel gewoon achterlaten bij de SIXT locatie op de luchthaven. Jouw comfort staat voorop bij SIXT.

Ontdek Madeira met je huurauto

Welkom op Madeira. De hoofdstad van het eiland is Funchal. Hier kun je naar de unieke botanische tuinen. In Funchal kun je ook de oude stad verkennen in de bekende toboggans. Een soort straatslee die je een keer moet uitproberen. Verder heeft het eiland ongelofelijk veel mooie natuur te bieden. Buiten de stad zijn de beroemde Picos en de Gabo Girao zeer avontuurlijk, net als een boottocht met dolfijnen. Deze locaties bereik je met jouw huurauto gemakkelijk. Ga helemaal op in de lifestyle van Madeira met heerlijk eten en een gezellig uitgaansleven. Je komt als herboren weer thuis.