Santa Cruz

Autoverhuur Santa-Cruz

Het is niet voor niets dat Santa-Cruz bekend staat als een van de mooiste dorpjes van het Portugese Madeira; zodra je dit stadje en de prachtige omgeving met eigen ogen ziet, begrijp je direct waarom. Aanschouw de schoonheid in een van de sedans of stationwagens van SIXT autoverhuur Santa-Cruz. Vanuit onze centraal gelegen locaties, begin jij jouw reis comfortabel in luxe auto’s tegen lage prijzen. Heb je onderweg hulp nodig? Onze vriendelijke medewerkers staan dag en nacht in het Engels voor jou klaar.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Santa-Cruz

Of je Santa-Cruz nu voor een weekend bezoekt of van plan bent om twee weken lang over Madeira te roadtrippen: bij SIXT autoverhuur Santa-Cruz rijd jij comfortabel weg in de nieuwste sedans, stationwagens of SUV’s. Kies voor extra luxe in een premium uitvoering. Ga nog zorgelozer op weg met een passende schadedekking en een navigatiesysteem. Zo weet je zeker dat je geen parel van dit eiland hoeft te missen.

 

SIXT diensten in Santa-Cruz

Handige tips bij bezoek aan Santa-Cruz

SIXT connect WIFI:

Deel al je avonturen met het thuisfront met SIXT connect WIFI en sluit maar liefst vijf apparaten aan.

Geldig rijbewijs:

Om een auto te kunnen huren en besturen dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs dat gedurende de hele huurperiode geldig is.

Kosteloos annuleren:

Bij SIXT begrijpen we dat plannen kunnen veranderen. Daarom kun je bij ons later betalen en je boeking kosteloos wijzigen of annuleren als jouw plannen daarom vragen.

Wat te doen in Santa-Cruz?

Madeira staat bekend als hét wandelparadijs. Trek dus je wandelschoenen aan en rijd met de auto naar het startpunt van een van de vele indrukwekkende routes. Geniet bijvoorbeeld van adembenemende natuur tijdens een hike langs de Levada do Reí.

Wat te doen in Santa-Cruz in de winter?

Vanuit Santa-Cruz rijd je in een kwartier naar het charmante Santo da Serra. Hier vind je een enorme golfbaan omringd door stilte en groen. Op zondag breng je in dit stadje een bezoek aan de sfeervolle traditionele markt, waar je handgemaakte souvenirs kunt vinden en kunt proeven van exotische fruitsoorten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties