man car street summer
Santa Cruz das Flores

Auto huren Santa Cruz das Flores – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Santa Cruz Das Flores bereikt u via het Aeroporto das Flores (FLW). Met één start- en langdingsbaan is het vliegveld erg kenmerkend voor het eiland: gemoedelijk en kleinschalig. Op deze luchthaven hebben wij de balie van onze goedkope autoverhuur gevestigd. Ideaal voor wie gesteld is op vrijheid en graag direct vanuit het vliegveld zijn eigen gang wil gaan. Als u reserveert zetten de medewerkers van onze autoverhuur de auto zelfs vast klaar en kunt u direct genieten van uw vakantie.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Santa Cruz Das Flores: vrijheid en gemak

Dagelijks doen onze medewerkers een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zij vergelijken de prijzen met die van de concurrentie en zorgen ervoor dat Sixt in alle klassen de goedkoopste is. Zo weet u ook bij onze autoverhuur Santa Cruz Das Flores dat u huurt bij de goedkoopste verhuurder van de Azoren. Bovendien garanderen wij dat uw huurauto nooit ouder is dan een half jaar. Dat betekent dat u altijd dat prettige gevoel heeft van rijden in een nieuwe auto. Desgewenst kunt u uw eigen risico verlagen of een all-risk verzekering afsluiten. Ook deze bieden wij aan voor scherpen tarieven. Kort samengevat: een auto huren bij ons betekent de beste huurauto voor de beste prijs.

man car street summer
Bekijk meer Bekijk minder
friends sunset girls road

De schitterende natuur van Flores

Flores vormt de uiterste westpunt van Europa. Nergens is de doorsnee van het eiland langer dan 17 kilometer. Flores heeft de ideale afmetingen om per auto te ontdekken. De medewerkers van de autoverhuur Santa Cruz Das Flores wijzen u graag de weg en kunnen u tips geven over de mooiste plekjes van Flores. Het eiland heeft een ruige, onbedorven natuur en is zeer populair bij natuur- en wandelliefhebbers. De diverse gesteenten geven de natuur iets mystieks en maken het landschap zeer afwisselend. Het stadje Santa Cruz Das Flores is meer dan een bezoek waard. Geniet van het relaxte eilandleven en bezoek de kerkjes en de karakteristieke vuurtoren. Een auto huren geeft u alle vrijheid om iedere uithoek te ontdekken!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties