city praia de vitoria content
Praia de Vitória

Auto huren Praia de Vitória – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Praia De Vitoria: makkelijk en voordelig

Praia De Vitoria is een kustplaats op het eiland Terceira, dat onderdeel uitmaakt van de Azoren. Het plaatsje grenst aan schitterende stranden en is daarom populair bij toeristen. Uiteraard heeft onze goedkope autoverhuur ook hier een autoverhuurvestiging, waar u kunt huren volgens de vertrouwde formule van Sixt. Bij ons een auto huren betekend kiezen voor gemak. Reserveren kan op alle mogelijke manieren: telefonisch, online of via de gratis app. Na reservering zetten wij de huurauto voor u klaar. Zo bent u op vakantie zo min mogelijk tijd kwijt met administratieve zaken en kunt u optimaal genieten. Onze medewerkers staan voor al uw overige vragen altijd voor u klaar en helpen u graag op weg.

city praia de vitoria content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De voordelen van een auto huren in Praia De Vitoria

Dagelijks doen onze medewerkers van de autoverhuur Praia De Vitoria een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zij vergelijken de prijzen van onze autoverhuur met die van de concurrentie. Zo kunnen wij altijd garanderen dat wij de goedkoopste verhuurder zijn op de Azoren. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar, dus u kunt altijd onbezorgd rijden in een goed werkende auto. Hierbij bieden wij ook extra opties aan tegen scherpe tarieven. U kunt bijvoorbeeld het eigen risico verlagen of een all-risk verzekering afsluiten. Ook kunt u de auto laten voorzien van een kinderzitje of een navigatiesysteem.

woman smiling coast

Strand en cultuur op Terceira

Terceira heeft schitterende stranden die niet voor niets elk jaar vele toeristen trekken. Praia de Vitoria is na Angro do Heroismo het grootste stadje van het eiland. De autoverhuur Praia De Vitoria is een goede uitvalsbasis om de rest van het eiland te ontdekken. Het binnenland kent een diverse flora en de groene heuvels zijn zeer geschikt voor wandelingen. Hetzelfde geldt voor het rotsachtige landschap rond de enorme vulkaankrater Caldeira de Cuilherme Moniz. Een auto huren stelt u in de gelegenheid al deze gebieden op eigen gelegenheid te ontdekken. Terceira is niet al te groot, dus met een huurauto leert u het eiland snel kennen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties