man car street summer
Moreira da Maia

Auto huren Moreira da Maia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een vakantie aan de kust van Portugal begint met een auto huren bij onze goedkope autoverhuur. De vestiging in Moreira Da Maia ligt direct naast Francisco Sa Carneiro Airport (OPO). Als u vliegt op deze luchthaven, is het handig om van tevoren een auto te reserveren. Onze medewerkers zetten deze dan vast klaar volgens de door u doorgegeven wensen. U stapt, bij wijze van spreken, direct vanuit het vliegtuig uw huurauto in. U verliest geen kostbare tijd en kunt zo lang mogelijk genieten van uw vakantie.

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak van een auto huren in Moreira Da Maia

Elke dag voeren wij bij iedere vestiging een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Wij vergelijken de prijzen met iedere andere autoverhuur in de regio. We zorgen ervoor dat we altijd de goedkoopste zijn. Zo kunnen klanten die bij ons een auto huren er zeker van zijn dat ze altijd de beste deal hebben. Zo ook bij onze autoverhuur Moreira Da Maia. Volgens dezelfde formule geven wij ook hier de vertrouwde service. Zo is het bij Sixt altijd mogelijk om het eigen risico te verlagen, een all-risk verzekering af te sluiten of extra accessoires te huren. Denk hierbij aan een kinderzitje of een navigatiesysteem. Bovendien is een auto bij ons nooit ouder dan een half jaar. Zo gaat u bij ons altijd op vakantie met een auto die bij u past.

man car street summer
Bekijk meer Bekijk minder
woman smiling coast

De charmes van de Portugese kust

Moreira is een plaatsje in de gemeente Maia dat op zijn beurt in het district Porto ligt. Het plaatsje heeft een typisch Portugese charme. Veel inwoners leven er van de visserij en in de plaatselijke restaurants kun je dan ook genieten van heerlijke lokale visschotels. De historische stad Porto ligt op minder dan een kwartier rijden van de autoverhuur Moreira Da Maia. Hier is genoeg te beleven. Wandel op uw gemak door de straatjes en geniet op een terras van een Portugese wijn. Of bezoek de schitterende Igreja de Sao Francisco en beklim de toren. Het kan allemaal met een huurauto!

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties