man sitting car summer
Angra do Heroismo

Auto huren in Angra Do Heroismo: slim en goedkoop

Terceira is een van de mooiste Canarische eilanden. Het heeft alles te bieden wat de toerist wil: cultuur, natuur en altijd zon. Een auto huren doet u hier bij de autoverhuur Angra Do Heroismo. Ook op dit eiland hebben wij een ruime keus aan auto's. Wie door het stadscentrum van Angro Do Heroismo wil rijden, kiest voor een wendbare stadsauto. Wie er met het gezin op uit wil trekken, kiest voor een stevige middenklasser, met als extra optie een kinderzitje. Wie geen risico's wil lopen, kan een auto huren met een all-risk verzekering. De medewerkers van ons callcenter of van de autoverhuur Angro Do Heroismo lichten u graag voor over alle mogelijkheden.

ALLE SIXT LOCATIES

Het gemak van een auto huren in Angra Do Heroismo

Angro Do Heroismo ligt op het eiland Terceira. Het is goed bereikbaar via Lajes Airport (TER). Elke dag voeren wij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Dit is een van onze kernwaarden. Wij hechten er waarde aan dat u erop kunt vertrouwen dat wij altijd en overal de goedkoopste zijn. Een auto huren in Angra Do Heroismo doet u dus gegarandeerd het goedkoopste bij ons. Hierbij kunt u ook bouwen op onze vertrouwde service. Onze medewerkers ter plekke staan tot uw beschikking en zorgen ervoor dat bij aankomst de gereserveerde auto voor u klaar staat.

man sitting car summer
Bekijk meer Bekijk minder
woman car street

Vulkanen, heuvels en een historische stad

De autoverhuur Angra do Heroismo bevindt zich in het schitterende historische centrum. Niet voor niets staat deze stad op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Pronkstukken zijn de forten San Sebastiao en San Joao Baptista. Ook de rest van het eiland Terceira is prachtig. Beboste heuvels herbergen mooie wandelpaden. De vulkaankrater Caldeira de Cuilherme Moniz heeft een omtrek van 15 kilometer en de wandeilng hieromheen is een aanbeveling waard. Een huurauto is de ideale manier om het eiland te ontdekken, op het moment dat het u uitkomt en in een tempo dat u aangenaam vindt. Met de goedkope autoverhuur van Sixt ligt Terceira aan uw voeten!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties