Gdańsk Luchthaven

Gdańsk Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ul. Slowackiego 210, 80-298 Gdansk

GDS-Code: GDN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 23:00

ZA:

09:00 - 18:00

ZO:

11:00 - 23:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gdańsk Luchthaven

Gdańsk luchthaven auto huren

Staat Gdańsk op de agenda en wil je jezelf met gemak kunnen vervoeren? Kies voor SIXT zodat je altijd bent verzekerd van uitmuntende service. Er zijn allerlei auto’s om uit te kiezen, de ruime vloot bestaat uit ruime SUV’s, gezinsvriendelijke Stationwagens of ideale stadsauto’s als een Sedan of Cabrio. Allerlei manieren om deze stad mee te verkennen dus. Ook als je extra opties wilt toevoegen aan je huurauto zoals een uitgebreide navigatie of kinderzitje zit je goed bij SIXT. Aan alles wordt gedacht voor een comfortabele ervaring.

Wat maakt vestiging Gdańsk zo speciaal?

Locatie:

Gunstig gelegen en makkelijk vindbare locatie van de SIXT-balie.

24/7:

Geniet dag en nacht van service waarmee al je vragen worden beantwoord.

Vloot:

Kies uit een ruime vloot met een variëteit van allerlei luxe autotypes.

Gunstige prijzen:

Een luxe auto voor economy prijzen? Bij SIXT is het mogelijk.

SIXT’s locatie Gdańsk

Wil je verzekerd zijn van uitmuntende service? Kies er dan voor om op Gdańsk luchthaven een auto te huren. Dit is de beste manier om jezelf in deze stad te verplaatsen. De SIXT-locatie in Gdańsk is gunstig gelegen, de balie van SIXT bevindt zich in de centrale hal bij de autoverhuurzone. De borden wijzen je naar de parkeerplaatsen van SIXT welke te vinden zijn naast de terminal in de autoverhuurzone. Vanaf hier ben je in 20 minuten in het centrum van Gdańsk. De huurauto breng je gemakkelijk terug naar de SIXT-locatie en na een laatste check kan jij je weg vervolgen naar het vliegtuig.

Ontdek Gdańsk met je huurauto

Gdańsk is een stad waar meer te doen is dan je denkt. De beste manier om de stad te ontdekken is met een comfortabele auto. Het leukste stukje van de Poolse stad is misschien wel het stadsplein. Hier vind je bijvoorbeeld de Neptunusfontein, kleurrijke gevels en vele restaurants en cafés. Shoppen doe je in allerlei winkels van de Madison Shopping Mall of Manhattan Shopping Center waar je gemakkelijk met de auto komt. Bezoek ook de nabijgelegen dorpjes als Sopot en Gdynia. Kies ervoor om op Gdańsk luchthaven een auto te huren zodat je op je eigen gemak de bezienswaardigheden kunt langsgaan.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.5 / 48 Beoordelingen

Ryan D.

Life saver, you do what you could do to help passengers out! She was the only one willing to say yes. I did not get your agent’s name but whoever was working Wednesday afternoon, she deserves a raise and a promotion!

Cookies - u.

Schnell - Unproblematisch - Gut

R.

Absoluter Spitzenservice! Sehr freundliche Mitarbeiter. Habe schon zum zweiten Mal gebucht. Immer wieder gern!!