Gdańsk

Gdansk auto huren

Ben je van plan om met de auto Gdansk op je eigen tempo te verkennen? Huur een auto bij de Gdansk SIXT autoverhuur want dankzij ons personenbusje, compacte auto, bestelbusje, sedan, cabrio, economy auto, luxe & sportmodel en SUV vind je zeker een voertuig dat bij je wensen en vakantie past. Zo kun je de smalle straatjes doorrijden in een compact of met je vrienden in een personenbusje een culinaire roadtrip maken doorheen de stad. Wij hebben zowel vestingen in het centrum Gdansk als nabij de luchthaven en het maakt dus niet uit of je met het vliegtuig, trein of bus naar de stad komt, een auto huren is steeds eenvoudig. Stap dus eens binnen in een van onze branches.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Gdansk

Of je nu een SUV huurt om met vrienden de geschiedenis van de stad te verkennen of een personenbusje om met je familie de verborgen plekken van Gdansk te ontdekken, dankzij SIXT stap je in een moderne auto en zeker omdat het voertuig maar ongeveer drie maanden oud is. Je kunt je auto personaliseren door het toevoegen van extra’s zoals een navigatiesysteem, kinderenstoelen en extra bestuurder. Het maakt ook niet uit of je de stad gedurende een weekend bezoekt of wat langer verblijft, dankzij onze flexibele huuropties zoals langetermijn verhuur, wekelijks verhuur, weekendverhuur en eendagshuur.

SIXT diensten in Gdansk

Handige tips bij bezoek aan Gdansk

Autoverhuur onder 25 jaar in Gdansk:

Bij SIXT kan iedereen boven 18 jaar een Gdansk auto huren dus je hoeft geen 25 jaar te zijn. Toon je identiteitskaart en rijbewijs en huur eenvoudig je voertuig.

One way huur in Gdansk: Een Gdansk auto huren?

Dan kan dit tegen een vooropgestelde prijs. Hierdoor kom je nooit voor extra kosten of onverwachte financiële verrassingen te staan.

Autoverhuur zonder creditcard in Gdansk:

Een auto huren zonder creditcard lukt niet, maar je moet geen schrik hebben dat de prijs stijgt. Er zijn geen kosten verbonden aan een creditcard betaling.

Wat te ontdekken in Gdansk?

Gdansk is dé stad voor geschiedenis liefhebbers. Rij zeker naar historische momenten zoals Hoge Poort en Basiliek van de Heilige Maria ten Hemelopneming waardoor je het turbulent verleden van de stad nooit uit het oog verliest. Gdansk is samen met Gdynia, Sopot en de kleinere steden in de buurt onderdeel van “Tricity” en neem dus eens de auto om de geschiedenis van “Tricity” te ontdekken.

Wat te doen in Gdansk tijdens de winter?

Gdansk heeft ook veel bezienswaardigheden binnen te bieden. Zo kun je een duik nemen in het verleden van de stad in het Archeologisch Museum van Gdansk en de emotionele verhalen ontdekken in het Museum van de Tweede Wereldoorlog. Heb je een liefde voor prachtige kerken? Stap dan binnen in de Sint-Katelijnekerk, de oudste kerk van de stad, en de wondermooie Gotische Mariakerk en laat je betoveren.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties