Auto huren in Villach-Fuernitz

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Villach-Fuernitz

Auto huren in Villach-Fürnitz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Villach-Fürnitz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De in het zuiden van Oostenrijk gelegen deelstaat Karinthië is een belangrijke toeristische regio. Villach-Fürnitz is een belangrijk vervoersknooppunt en interessante stad aan de rivier Drau, waar een auto huren bij SIXT autoverhuur even handig als voordelig is. Villach-Fürnitz ligt aan de grens met Slovenië en Italië. Een auto huren in Villach-Fürnitz maakt u mobiel in dit gebied waar veel te ontdekken valt. Met een huurauto kunt u gemakkelijk en als het u schikt alle bezienswaardigheden van de stad en omgeving verkennen. Het is aantrekkelijk om Paracelsushof te bezoeken, waar de beroemde arts en filosoof Theophrastus Paracelsus lange tijd leefde. Rijd ook eens naar de mooie St. Nikolai kerk, een neogotisch godshuis uit 1986 dat tot het franciscaner klooster Villach behoorde. Onze goedkope autoverhuur brengt u ook naar de vermaarde ruïne Landskron.
Profiteer van een uitgebreid servicepakket bij onze autoverhuur

Profiteer van een uitgebreid servicepakket bij onze autoverhuur

Onze autoverhuur en Villach-Fürnitz ligt vlak bij de autosnelweg B83, op 10 kilometer van Villach en 15 kilometer van de Italiaanse grens. Een perfecte plek om op deze locatie, waar vroeger al een Romeinse weg liep en tegenwoordig belangrijke snelwegen elkaar kruisen, een auto te huren. U bent verzekerd van goedkope autoverhuur en krijgt een huurauto met een uitgebreid servicepakket. Zo zijn onder meer het kosteloos annuleren of omboeken, een WA-verzekering en alle rijkilometers al inbegrepen. En als u nog veiliger en comfortabel onderweg wilt, kunt u ook nog extra's als een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder reserveren. Villach ligt op 43 kilometer van Klagenfurt Airport (KLU). U mag uw gehuurde auto 24 uur per dag ophalen of inleveren.
Er valt veel te ontdekken in Villach-Fürnitz en omgeving

Er valt veel te ontdekken in Villach-Fürnitz en omgeving

Kies voor de kwaliteit van dienstverlening en service van Sixt. Met ons beleid van een ongelimiteerd aantal kilometers, rijdt u zo ver als u wilt. De hele regio Karinthië en daarbuiten ligt aan uw voeten als u een Mercedes, Peugeot, Fiat, BMW of Opel huurt bij onze autoverhuur en Villach-Fürnitz. Boek tijdig, dan heeft u de grootste keuze en de grootste kans op extra aanbiedingsvoordeel. Het brengt alle attracties dichtbij. Zet koers naar het museum der Stadt Villach en het Villacher Fahrzeugmuseum, of ga met uw kinderen of vrienden naar Terra Mystica en Terra Montana om de techniek van de mijnbouw te weten te komen. Er is geen betere keuze dan een auto huren in Villach Fuernitz.
Show more
Handige weetjes voor huren in Villach-Fuernitz
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Villach-Fuernitz?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Villach-Fuernitz dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Villach-Fuernitz.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Villach-Fuernitz?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Villach-Fuernitz. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,6
Op basis van 203 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Villach-Fuernitz
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Villach-Fuernitz?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Villach-Fuernitz?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Villach-Fuernitz?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Villach-Fuernitz

Meer weergeven