Linz

Linz AUTOVERHUUR

adres

Stahlstrasse 2, 4020 Linz

GDS-Code: LNZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

ZA:

08:00 - 14:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Linz

Wat maakt autoverhuur Linz zo speciaal?

Blijf flexibel:

Kies voor later betalen en wijzig je boeking op elk moment.

Rijd in een topmerk:

Verken de stad in een luxe en nieuwe BMW of Mercedes.

Vriendelijke service:

De medewerkers zijn 24/7 bereikbaar om je te helpen.

Scherp geprijsd:

Welke auto je ook kiest, SIXT biedt comfort voor lage prijzen.

Autoverhuur Linz

Ontdek deze verrassende stad aan de Donau met jouw auto van SIXT autoverhuur Linz. In 2009 was Linz de culturele stad van Europa en nu draagt het de titel UNESCO City of Media Arts. Stap dus snel in jouw comfortabele sedan, stationwagen of een premium SUV en snuif zelf de cultuur en kunst op. Wil je je reis nog leuker maken? Maak je tripje dan nog fijner met één van de extra’s, zoals een dieselauto om efficiënt te rijden of sluit een schadedekking af om zorgeloos kilometers te maken.

Autoverhuur Linz

SIXT vestiging in Linz

De locatie van SIXT autoverhuur Linz is praktisch gelegen en goed te bereiken. Zo verspil jij geen tijd op zoek naar jouw auto en kan jouw tripje direct beginnen. De vestiging ligt aan de Stahlstrasse, tegenover een Shell tankstation en is met privé vervoer vanuit alle richtingen via de snelweg goed te bereiken. Je kunt ook de bus nemen, lijn 25, en uitstappen bij halte ‘Kokerei’. Vanaf hier is het ongeveer 400 meter lopen naar het kantoor. Je kunt de auto 24/7 terugbrengen. Je parkeert je voertuig bij teruggave op de parkeerplaats achter het SIXT kantoor.

Ontdek Linz met jouw huurauto

De stad Linz heeft zijn blik op de toekomst gericht en het is dan ook niet voor niets dat hier het Ars Electronica Center is gevestigd. In dit Museum van de Toekomst ontdek je alles over technologie in relatie tot visionaire mediakunst en mag je zelf ook volop experimenteren en op onderzoek uit. Vervolgens zoek je midden in de stad de rust op in één van de mooiste botanische tuinen van Europa.