Linz Luchthaven

Linz Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Car Rental Center, 4063 Linz-Hoersching

GDS-Code: LNZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Linz Luchthaven

Wat maakt SIXT's Linz luchthaven zo speciaal?

Achteraf betalen:

Annuleer of wijzig je boeking gratis en betaal later.

Uitstekende service:

Medewerkers spreken Engels en zijn 24/7 bereikbaar.

Praktische locatie:

Ontdek de stad Linz en omgeving vanaf de luchthaven.

 

Lage prijzen voor luxe auto’s:

comfortabele voertuigen tegen lage kosten.

Linz luchthaven auto huren

Voor iedereen die aankomt in Oostenrijk op de luchthaven van Linz (LNZ) is een auto huren makkelijk en praktisch. De autoverhuur van SIXT bevindt zich aan de noordkant van het vliegveld en wordt duidelijk aangegeven met bordjes. Je wordt blij van het ruime aanbod huurauto’s op de luchthaven van Linz. Je kiest jouw voertuig uit meerdere categorieën. We hebben onder andere SUV's, sedans en stationwagens voor je klaar staan. Deze auto’s kun je voorzien van vele extra’s zoals navigatie en kinderstoelen. Ons klantvriendelijke team op de luchthaven van Linz helpt je meteen op weg.

Linz luchthaven auto huren

SIXT locatie op de Linz luchthaven

De SIXT autoverhuur op de Linz luchthaven is eenvoudig te vinden. Onze vestiging is handig gelegen aan de noordkant van de luchthaven. Via de Flughafenstrasse rijd je daarna snel naar de hoofdweg 133. Vanaf de hoofdweg bereik je de stad Linz in enkele minuten. Zo verlies je geen moment van jouw vakantie of zakenreis in Linz. Bij terugkomst parkeer je de auto op de parkeerplaats van de SIXT locatie op de luchthaven. Geef de sleutel terug aan een SIXT medewerker of laat deze achter in de daarvoor bestemde box. Met een huurauto van SIXT ontdek je eenvoudig de stad en de omgeving.

Ontdek Linz met je huurauto

Welkom in de Oostenrijkse plaats Linz ten westen van Wenen. Een gezellige stad waar de Mariendom en de Hauptplatz opvallende verschijningen zijn. In Linz staan vele mooie kerken en indrukwekkende gebouwen, zoals de Martin Luther Kirche of het beroemde Mozarthaus die zeker een bezoekje waard zijn. Het Ars Electronica Center is vooral met kinderen een echte aanrader en zeer spectaculair. Bovendien leent de omgeving van de stad zich uitstekend voor fijne wandelingen en uitstapjes in de prachtige natuur. In je nieuwe huurauto van SIXT zijn deze leuke plekjes allemaal moeiteloos te bereiken.