airport generic 17
airport generic 8
Autoverhuur

Linz Luchthaven

Linz Luchthaven

Linz Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Car Rental Center, 4063 Linz-Hoersching


Telefoon: +43-1505264004

GDS-Code: LNZ

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Maximaal mobiel met een auto huren bij Linz Hoersching Luchthaven

Geniet met een auto huren bij Linz Hoersching Luchthaven (LNZ) van maximale mobiliteit tijdens uw verblijf in Oostenrijk. Sixt maakt autoverhuur eenvoudig. Met een ongeëvenaarde keuze aan verschillende modellen auto's en stadsauto's van alle bekende merken, vindt u altijd de perfecte huurauto voor uw vakantie, weekendje weg of zakelijke trip. Linz is fraai gelegen aan de rivier de Donau en de hoofdstad van de deelstaat Opper-Oostenrijk. Er valt hier voldoende te zien. Kies voor onze goedkope autoverhuur en zet koers naar de oude, uit 1669 daterende kathedraal en het Linzer Schloss, waar u ook historische tentoonstellingen kunt zien en door de charmante binnentuin kunt wandelen.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Snel geholpen bij onze autoverhuur bij Linz Hoersching Luchthaven

Onze autoverhuur bij Linz Hoersching Luchthaven is snel te vinden tegenover de aankomsthal van de luchthaven. Boek vooraf online (via onze website of app voor tablet en smartphone) of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) en uw huurauto staat bij uw aankomst startklaar. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen bij ons verhuurkantoor, dat van maandag tot en met zaterdag geopend is. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag aan een auto die past bij uw groepssamenstellingen en reisbehoefte. U rijdt altijd in een nieuwe Mercedes, Opel, Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Nissan of BMW en krijgt altijd de beste deal. Zo zijn een WA-verzekering en alle kilometers al standaard inbegrepen, wat u de gelegenheid biedt om veel te zien van Opper-Oostenrijk. Al naar uw behoefte kunt u een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder tegen een geringe meerprijs in de huurovereenkomst laten opnemen.

sights city country3

Met een auto huren bij Sixt rijdt u veilig en voordelig

Met een auto huren bij Linz Hoersching Luchthaven, bent u al in de buurt van de vroegere Romeinse en huidige industriestad, na Wenen en Graz de grootste stad van Oostenrijk. Linz ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van de luchthaven. Huur een auto bij Sixt, dan slaat u goedkoop / snel en voordelig uw slag. U kunt daarbij gebruikmaken van onze 24-uurs ophaal- en inleverservice. U bent met uw gehuurde auto in staat om op efficiënte wijze alle bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Mauthausen Memorial, het Ars Electronica Center, de botanische stadstuinen en de Linzer dierentuin.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 15   Beoordelingen

Eigentlich 3,5 Sterne

Kommt immer drauf an wen man am Schalter erwischt. Die Rückgabe am neuen Parkplatz ist nicht so toll

Fahrzeuge aber meist in top Zustand

 

(Translated by Google)

Actually 3.5 stars

It always depends on who you get at the counter. The return to the new parking lot is not that great

Vehicles but mostly in top condition

Andreas G.

Schnell und freundlich. Sollte allerdings ein Automatik Wagen sein. So komme ich halt Mal wieder zum Schalten. Wer weiß wo das untergegangen ist.

 

(Translated by Google)

Fast and friendly. However, should be an automatic car. So I just come back to switching. Who knows where it went.

Poto W.

Nice welcome, good advise, nice car.