couple car road summer
Dnjepropetrovsk

Auto huren Dnjepropetrovsk – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Reist u binnenkort naar het mooie Oekraïne? Goedkoop auto huren in Dnjepropetrovsk doet u bij SIXT autoverhuur. Wij hebben wereldwijd meer dan 2000 vestigingen en natuurlijk vindt u ons ook in deze plaats. Daarnaast krijgt u van ons natuurlijk de service die u gewend bent.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Dnjepropetrovsk

Wanneer u kiest voor Sixt, dan bent u verzekerd van een jonge en goed onderhouden auto. Alle voertuigen in onze vloot krijgen de aandacht die nodig is. Bij het huren van een auto geeft u altijd de categorie van uw voorkeur aan. Dit kan bijvoorbeeld een stationwagen of SUV zijn. Een specifiek type kan niet door ons gegarandeerd worden, maar u krijgt altijd een voertuig tot uw beschikking gesteld dat past bij de aangegeven categorie. Het is belangrijk om voor een auto te kiezen die past bij uw rijstijl.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Gemakkelijk en efficiënt

Een auto huren is bij Sixt heel erg gemakkelijk. Dit kan bijvoorbeeld via internet of telefonisch, maar eveneens via onze handige app. Wanneer u deze downloadt, bent u overal in staat om snel uw reserveringsgegevens in te zien. Onze autoverhuur in Dnjepropetrovsk vindt u op meerdere locaties. Zo kunt u precies die locatie uitkiezen die voor u het best bereikbaar is. Reist u bijvoorbeeld met het vliegtuig naar de stad toe? Dan is het handig om voor de autoverhuur bij het vliegveld te kiezen. Zo verliest u helemaal geen tijd en kunt u meteen overstappen in de auto die voor u klaarstaat.

car city country1

Geniet: met een huurauto in Dnjepropetrovsk

Dnjepropetrovsk is een echte industriestad en dat kunt u ook zien als u met de huurauto door de stad toert. Opvallend zijn de vele wolkenkrabbers die de stad rijk is. Het complex Brama is bijvoorbeeld 200 meter hoog en bevat meer dan 50 verschillende winkels. De rivier de Dnjepr, waar de stad haar naam aan te danken heeft, is bijzonder fotogeniek en beslist de moeite waard om langs te rijden om mooie plaatje te kunnen maken. Langs de rivier loopt de langste dijk in Europa, met een lengte van 23 kilometer. Wilt u genieten van de historische gebouwen in de omgeving? Dan is een ritje naar Monastic Island zeker de moeite waard. Deze plaats is legendarisch in de regio. Natuurlijk is ook de natuur in de omgeving van de stad geschikt voor een geslaagd uitstapje. Vlakbij Dnjepropetrovsk treft u ongerepte en ruige gebieden met prachtige vergezichten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties