stavanger city content
Stavanger Luchthaven Sola

Stavanger Luchthaven Sola AUTOVERHUUR

adres

Flyplassveien 1, 4055 Stavanger Lufthavn

GDS-Code: SVG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Stavanger Luchthaven Sola

Een auto huren bij Stavanger Luchthaven Sola

Sixt is dé partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u ervoor kiest om goedkoop een auto te huren bij Stavanger Luchthaven Sola, bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze auto's verkeren allemaal in uitstekende staat. Hoewel wij geen specifiek model zullen kunnen garanderen, kiest u bij het reserveren wel voor de categorie die het best bij uw rijstijl past. Dat kan een SUV zijn, een busje of een stationwagen. U krijgt altijd een auto toegewezen die valt binnen de gekozen categorie.

stavanger city content
Bekijk meer Bekijk minder
car window rain road

Makkelijk een auto huren bij Sixt

Het reserveren van een huurauto is bij Sixt autoverhuur heel eenvoudig. Dit kan niet alleen via de website en per telefoon, maar ook met behulp van onze speciaal ontwikkelde app, zodat u werkelijk vanaf elke locatie uw auto kunt huren. De luchthaven, afgekort met SVG, is slechts zo'n 15 km van de stad verwijderd. Met uw huurauto kost het u nog geen halfuur om in het centrum te komen. Ook om tijd te besparen is het huren van een auto zeer efficiënt.

couple beer bar

Ontdek de mooiste hoekjes van de stad en haar omgeving

Stavanger is een studentenstad en dat is meteen te zien aan de keur van kleine winkeltjes en horecagelegenheden voor de kleine beurs. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden. In het centrum vindt u 170 oude withouten huisjes, de grootste hoeveelheid die bewaard is gebleven in Noorwegen in een enkele stad. Buiten de stad ligt de Lysefjord en het Solastrand. In de zomermaanden genieten de Noren graag van de zon op dit witgouden zand. Stavanger is beroemd door de rotsformatie de Preekstoel (Preikestolen), wat wellicht het meest gefotografeerde object in Noorwegen is.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.5 / 26 Beoordelingen

ex. S.

It’s expensive comparing to other countries and cars are primarily of the brands you won’t want to ride anyway (Fiat, Alfa Romeo etc.)

Pål M.

Tusen takk for god hjelp, super service 😃👍

Thorvald R.

Utmerket service som over alt hos Sixt. Rask uthenting av bil og biler langt over forventning! Anbefales!