Stavanger Luchthaven Sola

Stavanger Luchthaven Sola AUTOVERHUUR

adres

Flyplassveien 230, 4055 Stavanger

GDS-Code: SVG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Stavanger Luchthaven Sola

Wat maakt SIXT's Stavanger luchthaven Sola zo speciaal?

Handige locatie:

Op vijftien kilometer van de stad Stavanger in Noorwegen.

Flexibele openingstijden:

Je kunt op elk moment de huurauto terugbrengen.

Vriendelijke, Engelsprekende medewerkers:

Zo kunnen we iedere klant bedienen.

Altijd scherp geprijsd:

SIXT biedt eersteklas huurauto’s voor economy prijzen.

Stavanger luchthaven Sola auto huren

Aangekomen met het vliegtuig, wil je zo snel mogelijk je reis op een comfortabele manier vervolgen. Dat doe je eenvoudig door op de Stavanger luchthaven Sola een auto te huren. Je hoeft het vliegveld niet eens te verlaten want deze SIXT locatie bevindt zich in de terminal. Vervolgens huur je een auto die past bij jouw wensen: een SUV, bestelbusje, stationswagen of sedan. Omdat de luchthaven van Stavanger op 15 kilometer van de stad zelf ligt, is het handig om navigatie bij te boeken of een extra bestuurder. En je kleine dame of heer zet je veilig in een kinderstoeltje.
 

 

Stavanger luchthaven Sola auto huren

SIXT Stavanger luchthaven Sola

De Stavanger luchthaven Sola in Noorwegen bevindt zich ten zuidwesten van de stad, ingesloten door Sola, Sola strand en de Sola golfclub. Je vindt deze SIXT locatie aan rand van een rotonde, tussen P1 en P3. Het terugbrengen of halen van je huurauto bij de Stavanger luchthaven Sola is eenvoudig: je maakt een afspraak met onze Engelssprekende klantenservice die vierentwintig uur per dag bereikbaar is voor een datum en tijd die jou het beste uitkomt. Ook het terugbrengen is alle dagen van de week en op elk tijdstip mogelijk bij deze SIXT locatie.
 

Ontdek Stavanger met je huurauto

Bij Stavanger denk je direct aan een levendige, kleurrijke studentenstad en dat is het ook. Maar het heeft zoveel meer te bieden. Zoals het historische centrum met karakteristieke huizen en de haven. Of bekijk de 50.000 mooiste bloemen in het park Fjor & Fjære. Gastronomisch gezien is Stavanger tevens de plek om te willen bezoeken. Gelegen aan een van de fjorden van Noorwegen is het een uitgestrekte stad waardoor een huurauto wenselijk is. Daarnaast zijn er mooie uitkijkpunten over het fjord die je met de auto kunt bereiken. Daarom is de Stavanger luchthaven Sola ideaal om een auto te huren.