stavanger city content
Stavanger

Auto huren Stavanger – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In het zuidwesten van Noorwegen staat een stralende auto voor u klaar bij Sixt autoverhuur. Zodra u op Stavanger Lufthavn (SVG) geland bent haalt u uw huurauto op bij onze verhuurbalie. De medewerkers van Autoverhuur Stavanger Lufthavn helpen u snel op weg en voor u het weet geniet u van het prachtige Noorse landschap.

ALLE SIXT LOCATIES

Onze autoverhuur bij Stavanger Lufthavn is met alle zorg omgeven

Ook op Stavanger Lufthavn staan wij met een ruim aanbod auto's voor u klaar. Onze goedkope autoverhuur biedt u compacte personenauto's, SUV's en bestelwagens. Ze zijn nooit ouder dan een half jaar. Voordat het huurcontract wordt afgesloten maken wij eerst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Hierdoor bent u steeds het voordeligst uit.Een auto huren bij Stavanger Lufthavn kunt u ook heel eenvoudig vooraf regelen. Bijvoorbeeld telefonisch of via deze website op uw pc. Maar ook onze mobiele app maakt reserveren vooraf tot een eenvoudige handeling. Denkt u daarbij ook aan de extra opties die u kunt regelen. Een kinderstoeltje of luxe navigatiesysteem. En wilt u het risico van schade tot een minimum beperken, dan sluit u gewoon een all-risk verzekering bij ons af.Een auto huren bij Stavanger lufthavn is op elke dag van de week mogelijk tussen 7.00 uur en 24.00 uur. Wilt de auto weer inleveren, dan geldt daarvoor zelfs onze klantvriendelijke 24 uurs service.

stavanger city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country3

Geniet van Stavanger en haar schitterende bezienswaardigheden

Stavanger is een prachtige locatie om te zijn. De Noorse natuur is prachtig en overal is ruimte en rust. Een auto huren om naar de Preikestolen te rijden is een echte aanrader. Deze klif steekt 605 meter boven het Lysefjord uit en biedt spectaculaire uitzichten. Ook de imposante Sverd i fjell moet u zeker niet missen. Deze reusachtige zwaarden bij het Hafrsfjord symboliseren het ontstaan van het Koninkrijk Noorwegen in het jaar 872 onder leiding van koning Harald Schoonhaar. Na afloop wandelt u ontspannen door de rustieke straatjes van Stavanger en rust uit op een gezellig terras.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties