airport generic 24
Sandefjord Torp Luchthaven

Sandefjord Torp Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Torpveien 130, 3229 Sandefjord

GDS-Code: TRF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 24:00

ZA:

07:00 - 18:00

ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sandefjord Torp Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Sandefjord Torp Luchthaven

Als u van plan bent een auto te huren bij Sandefjord Torp Luchthaven, dan bent u bij Sixt aan het juiste adres. Hier gaat u niet alleen voor een scherpe prijs, maar ook voor een hoge kwaliteit. Onze auto's krijgen zeer regelmatig een onderhoudsbeurt en zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud. Bij het reserveren vinkt u de categorie van uw voorkeur aan. Hoewel een specifiek model niet gegarandeerd kan worden, krijgt u altijd een huurauto die valt binnen de gekozen categorie. Dit kan een busje, een SUV of een stationwagen zijn bijvoorbeeld.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een goede service en een toplocatie

Sixt biedt u een uitstekende service en daarom wordt het reserveren u al heel gemakkelijk gemaakt. Huur bijvoorbeeld een auto via de website, per telefoon of door een e-mail te sturen. Wilt u het uzelf echt gemakkelijk maken? Download dan onze praktische app. Doordat onze autoverhuur gevestigd is bij het vliegveld, verliest u geen minuut aan de tijd. U kunt meteen na het landen uw huurauto ophalen. Wij zijn op alle dagen van de week geopend en ook op feestdagen staan we graag voor u klaar. Met een auto van onze autoverhuur kunt u binnen ongeveer 10 minuten in het centrum van de stad zijn, terwijl het u met het openbaar vervoer zeker een uur zou kosten.

car city country1

Ontdek het adembenemende Sandefjord

Sandefjord heeft een geschiedenis van de zeevaart en ook de jacht op walvissen. Hoewel we daar tegenwoordig met enige afschuw aan denken, is alles wat met de walvisvaart te maken heeft te zien in het plaatselijke museum. Voor de Tweede Wereldoorlog had het stadje enige bekendheid als een kuuroord met medicinale baden. Inmiddels behoort dat tot het verleden, maar de geschiedenis herleeft in het museum waar de herinneringen aan die tijd bewaard zijn gebleven. In dit stadje is nog veel meer te beleven. Zo zijn er prehistorische rotstekeningen en is er een replica van een Vikingschip te vinden.