sandefjord city content
Sandefjord

Auto huren Sandefjord – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Sandefjord kunt op verschillende manieren regelen. Voordat u op reis gaat, kan op internet een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt worden. Een huurauto kunt u reserveren via internet, telefonisch of bij de medewerkers van een reisbureau. Zij nemen de verdere organisatie van een auto huren in Sandefjord van u over: all-riskverzekering, borg en huurovereenkomst. Bij de reservering kunt u extra wensen bekendmaken zoals een navigatiesysteem, een kinderstoeltje en een registratie voor een extra bestuurder.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Sandefjord legt prachtige natuur open

Strand, geschiedenis, mooie jachthaven, bezoek het mooie Noorse Sandefjord met een huurauto van Autoverhuur Sixt. In uw vakantie in Sandefjord kunt zowel het leuke stadje bezoeken als het prachtige Noorse landschap eromheen. Een auto huren in Sandefjord doet u bij Sandefjord Torp Airport. Vanaf deze locatie voor goedkope autoverhuur, waar onze medewerkers voor u klaar staan, ligt de regio voor u open.

sandefjord city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Zeevaart en Vikingen tot bron

Sandefjord staat door de schiereilanden Østerøya en Vesterøya bekend om een prachtige kustlijn die maar liefst 146 km lang is. Het maakt van Sandefjord een toeristisch oord. Met een huurauto kunt u ook naar het Gokstadschip. Dit in 1880 nabij Sandefjord gevonden Vikingschip is tegenwoordig te bewonderen in het Vikingskipshuset in Oslo. Maar een kopie kunt u wel bezoeken in Sandefjord. De geschiedenis van zeevaart komt in Sandefjord nog meer terug in de walvisvaarder Southern Actor en het zeilschip Christian Radich, beide te zien in Sandefjord. Inmiddels heeft dit Noorse stadje zich ontwikkeld tot een thuis voor toeristen. In de kleine maar gezellige jachthaven vindt u diverse bars en restaurants waar het goed vertoeven is. Sandefjord ligt aan het Sandefjordfjord. De natuur rondom de plaats is indrukwekkend. Het landschap rondom Sandefjord is uitermate geschikt voor outdoor activiteiten. Voor wandelaars bijvoorbeeld zijn er mooie en lange routes uitgezet die een beeld geven van de omgeving. Als u meer houdt van sensatie kunt u een rondvlucht maken met de enige nog vliegende Dakota die Noorwegen rijk is. De DC3 Dakota is gestationeerd op het vliegveld van Sandefjord. Een auto huren in Sandefjord maakt het bezoek wel erg aangenaam!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties