friends ssangyong rexton autumn
Stord Luchthaven

Stord Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flyplassvegen 344, 5410 Sagvag

GDS-Code: SRP

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

08:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Stord Luchthaven

Een auto huren op Stord Luchthaven

Wilt u goedkoop een auto huren op Stord Luchthaven ? Daarvoor moet u echt bij Sixt zijn! Op Stord Luchthaven hebben wij geschikte auto's in de aanbieding, zoals moderne zakenauto's, SUV's en busjes. Misschien wilt u wel extra opties, zoals navigatie, een kinderzitje of een automaat. U mag zelf beslissen of u ze ter plaatse aanvraagt wanneer u aankomt op Stord Luchthaven. U kunt er ook voor kiezen om alles vanuit huis te regelen. Dit kunt u snel en gebruiksvriendelijk doen via onze mobiele app of achter uw pc op onze website.

friends ssangyong rexton autumn
Bekijk meer Bekijk minder
car country

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur staat garant voor uw comfort en veiligheid. Dat realiseren we door uitsluitend te werken met auto's van minder dan een half jaar oud. U heeft een voorkeur voor een bepaalde categorie en opties; wij zorgen ervoor dat de juiste auto voor u gereed is, als u aankomt op Stord Luchthaven. Stord is een klein eiland in de provincie Hordaland, in Zuid-West Noorwegen. Het stadje Sagvag ligt vlakbij de luchthaven. Ongetwijfeld komt u hier voor de ruige natuur, de fjorden of de rest van Hordaland. Een auto huren te Stord Luchthaven is dan eigenlijk noodzakelijk. U gaat er bovendien veel profijt van hebben.

traffic city country

Sagvag, Stord en Hordaland verkennen met een huurauto

Sagvag zelf is een klein stadje met iets meer dan 3000 inwoners. Wie interesse heeft in museumbezoek kan terecht op het eiland Stord in het Sunnhordland museum waar u kennis maakt met de historische leefomstandigheden van de eilandbewoners. In Litlabø krijgt u een goede indruk van het mijnwerkersleven van vroeger en kunt u ook een oude mijn bezoeken. Stord en Hordaland staan bekend om de ruige natuur en de diepe fjorden. Autoverhuur van Sixt brengt u naar de mooiste uitzichten. Ferry's varen u en uw auto naar Bergen, de enige grote stad in de omgeving. Door een auto te huren gunt u uzelf een mooie blik op dit prachtige land.