bmw serie1 forest winter
Sagvåg

Auto huren Sagvag – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U heeft een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's achter de rug en kwam tot de conclusie dat autoverhuur Sagvag de beste keuze is. Terecht, want een auto huren in Sagvag betekent dat u altijd de beschikking heeft over een huurauto die niet ouder dan zes maanden is. Dit houdt in dat u altijd beschikt over een auto die betrouwbaar, veilig en representatief is. Bij autoverhuur Sagvag kunt u kiezen uit een breed aanbod van ruime gezinsauto's, robuuste zakenauto's of misschien een wat sportievere auto. Naast een auto huren is het geen enkel probleem om uw huurpakket uit te breiden met bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitjes of extra verzekeringen.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Sagvag

Om Sagvag en omgeving goed te leren kennen is het verstandig een auto te huren bij autoverhuur Sixt. Dat kan op de nabijgelegen luchthaven Stord (SRP) dat regionale luchtverbindingen biedt. Vanuit Sagvag kunt u met de eigen huurauto het stadje en de omgeving goed leren kennen. Het voordeel van een auto huren in Sagvag is dat u dit kunt doen in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer of groepsreizen. De vrijheid van een eigen auto past geheel in de sfeer die gedeelte van Noorwegen uitstraalt: ontspannen, rustig en vooral niet al te gehaast.

bmw serie1 forest winter
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Sixt autoverhuur Sagvag

U huurt uw auto per telefoon, maar uiteraard is reserveren via internet en via uw mobiele apparatuur, zoals tablets en smartphones mogelijk. Zo kunt u altijd een auto huren in Sagvag en weet u zeker dat u Sagvag en omgeving goed kunt leren kennen. Rijdt bijvoorbeeld eens over een van de vele bijzondere bruggen in dit waterrijke deel van Noorwegen. Sagvag en Stord kenmerken zich door lange, hoge bruggen die de landtongen met elkaar verbinden. Veel water betekent natuurlijk ook watersport. Vanuit de vele havens in en rond Sagvag vertrekken er altijd wel boten voor een rondvaart langs de prachtige kust en bijvoorbeeld op het Royksund kanaal dat diep het land invoert. En veel water betekent natuurlijk vissen. U kunt met uw eigen vervoer rustig op zoek gaan naar een goede stek of naar een verhuurder van bootjes om mee uit vissen te gaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties