Auto huren in Sagvag

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Sagvag

Auto huren Sagvag – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Sagvag – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U heeft een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's achter de rug en kwam tot de conclusie dat autoverhuur Sagvag de beste keuze is. Terecht, want een auto huren in Sagvag betekent dat u altijd de beschikking heeft over een huurauto die niet ouder dan zes maanden is. Dit houdt in dat u altijd beschikt over een auto die betrouwbaar, veilig en representatief is. Bij autoverhuur Sagvag kunt u kiezen uit een breed aanbod van ruime gezinsauto's, robuuste zakenauto's of misschien een wat sportievere auto. Naast een auto huren is het geen enkel probleem om uw huurpakket uit te breiden met bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitjes of extra verzekeringen.
Auto huren in Sagvag

Auto huren in Sagvag

Om Sagvag en omgeving goed te leren kennen is het verstandig een auto te huren bij autoverhuur Sixt. Dat kan op de nabijgelegen luchthaven Stord (SRP) dat regionale luchtverbindingen biedt. Vanuit Sagvag kunt u met de eigen huurauto het stadje en de omgeving goed leren kennen. Het voordeel van een auto huren in Sagvag is dat u dit kunt doen in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer of groepsreizen. De vrijheid van een eigen auto past geheel in de sfeer die gedeelte van Noorwegen uitstraalt: ontspannen, rustig en vooral niet al te gehaast.
Sixt autoverhuur Sagvag

Sixt autoverhuur Sagvag

U huurt uw auto per telefoon, maar uiteraard is reserveren via internet en via uw mobiele apparatuur, zoals tablets en smartphones mogelijk. Zo kunt u altijd een auto huren in Sagvag en weet u zeker dat u Sagvag en omgeving goed kunt leren kennen. Rijdt bijvoorbeeld eens over een van de vele bijzondere bruggen in dit waterrijke deel van Noorwegen. Sagvag en Stord kenmerken zich door lange, hoge bruggen die de landtongen met elkaar verbinden. Veel water betekent natuurlijk ook watersport. Vanuit de vele havens in en rond Sagvag vertrekken er altijd wel boten voor een rondvaart langs de prachtige kust en bijvoorbeeld op het Royksund kanaal dat diep het land invoert. En veel water betekent natuurlijk vissen. U kunt met uw eigen vervoer rustig op zoek gaan naar een goede stek of naar een verhuurder van bootjes om mee uit vissen te gaan.
Show more
Handige weetjes voor huren in Sagvag
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Sagvag.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Sagvag?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Sagvag. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Sagvag?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Sagvag
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Sagvag?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Sagvag?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Sagvag

Meer weergeven