airport generic 26
Kristiansand Luchthaven Kjevik

Kristiansand Luchthaven Kjevik AUTOVERHUUR

adres

Kristiansand Lufthavn, 4657 Kjevik

GDS-Code: KRS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kristiansand Luchthaven Kjevik

Een auto huren bij Kristiansand Luchthaven Kjevik

Bij autoverhuur Sixt is het mogelijk om heel goedkoop een auto te huren bij Kristiansand Luchthaven Kjevik, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een betrouwbaar model. Onze auto's zijn jong en goed onderhouden, waardoor u met een gerust hart het gaspedaal kunt intrappen. Bij ons kiest u tijdens het reserveren de gewenste categorie. Een specifieke auto kunnen wij helaas niet garanderen, maar u krijgt altijd een auto toegewezen die bij deze groep hoort. Ga bijvoorbeeld voor een handig busje, een robuuste SUV of een comfortabele stationwagen.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Reserveer uw huurauto vandaag nog

Reserveer uw huurauto vandaag nog en verzeker uzelf van een veilig vervoersmiddel dat u overal kan brengen. U kunt uw auto niet alleen reserveren via de website, telefonisch of per mail, maar ook met behulp van onze app, waardoor het huren van een auto nog veel eenvoudiger wordt. Autoverhuur Sixt ligt bij de luchthaven, zodat u meteen na het landen gebruik kunt maken van uw gehuurde auto. De luchthaven, ook wel aangeduid met de afkorting KRS, ligt op nog geen 15 km van de stad. Het kost u dan ook maar een kwartiertje om met uw auto het centrum te bereiken.

service city country1

Haal alles uit uw verblijf in Kristiansand

Kristiansand is een leuk stadje in het zuiden van Noorwegen. Het ligt aan de kust bij de monding van de de Otra. Het oude centrum van de stad heet Posebyen en kenmerkt zich door de traditionele Noorse huisjes. In de zomer is er iedere zaterdag een uitgebreide markt te bewonderen. Een bezoek aan de Domkirken is zeker ook de moeite waard. Deze kerk is de vierde die exact op dezelfde plaats is gebouwd, nadat het vorige gebouw in 1885 helaas door brand werd verwoest.