kristiansand city content
Kristiansand

Auto huren Kristiansand – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Genieten in Noorwegen met een huurauto van de autoverhuur in Kristiansand!

Ook in het adembenemende Noorwegen kunt u bij Sixt op diverse plaatsen een goede auto huren tegen het goedkoopste tarief. Zo is er bijvoorbeeld onze autoverhuur in het prachtig gelegen Kristiansand waar u snel en voordelig uitstekend tijdelijk vervoer kunt regelen dat precies voldoet aan al uw kritische wensen en eisen. Een auto huren in Kristiansand betekend dat u meer bewegingsvrijheid heeft om nog meer kleur te kunnen geven aan uw vakantie of zakenreis. Als u met ondersteuning van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's ziet dat wij beslist de goedkoopste zijn, dan is er niets meer dat u tegenhoudt om uw huurauto te reserveren bij onze goedkope autoverhuur!

kristiansand city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Geweldige service en dienstverlening bij Sixt autoverhuur in Kristiansand!

Onze service en dienstverlening bij een auto huren in Kristiansand voldoen absoluut aan de hoogte eisen. Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren, gaat u altijd goed verzekerd op stap en kunt u, tegen een kleine meerprijs, gebruik maken van aantrekkelijke extra's als een veilig goedgekeurd kinderzitje en een eenvoudig te bedienen moderne routeplanner voor een ontspannen reis. U kunt de auto van uw voorkeur, en de eventuele extra's, gemakkelijk huren via onze website, de handige mobiele app, uw eigen reisbureau of rechtstreeks op één van onze autoverhuur vestigingen die u vindt bij de luchthaven bij Kristiansand of in de stad zelf aan de Dronningens Gate 49, 4608 Kristiansand.

car city country1

Een relaxte reis begint bij Sixt autoverhuur in Kristiansand!

U start uw reis op een relaxte wijze door bij ons een auto huren in Kristiansand, waarbij u de keuzevrijheid hebeft uit verschillende goede huurauto's die niet ouder dan een half jaar zijn. Onze modellen bestaan uit diverse eigentijdse personenauto's voor privé en zakelijke doeleinden en zeer praktische busjes. Zo kunt u altijd op gepaste wijze en geheel volgens uw wensen door de aansprekende omgeving toeren en de imposante domkerk, de dierentuin of het pretpark van Kristiansand bezoeken of in juli wellicht het vermaarde Noorse muziekfestival Quart bijwonen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties