hesseng city content
Hesseng

Auto huren Hesseng – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Autorijden bovenin Noorwegen

Vlak boven de Russische grens in Noorwegen een auto huren bij Sixt autoverhuur? Dat doet u bij autoverhuur Hesseng. Wij beschikken hier over twee vestigingen voor goedkope autoverhuur waar ervaren personeel voor u klaarstaat.

hesseng city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Kiezen uit twee vestigingen

Arriveert u in Hesseng met het vliegtuig (KKN) dan kunt u kiezen. Haalt u een huurauto op bij aankomst op de luchthaven of bezoekt u onze vestiging in Hesseng zelf. Beide locaties zijn elke dag geopend en onze locatie in Hessing ook op feestdagen. U heeft op beide vestigingen de keuze uit personenauto's, stationwagens en busjes. Zoals u van ons gewend bent zijn deze auto's nooit ouder dan een half jaar, dus in uitstekende conditie.Aan de verhuurbalie wordt eerst een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Vervolgens is ook het auto huren in Hesseng aan te kleden met allerlei extra opties. Een navigatiesysteem, een kinderzitje of een all-risk verzekering; deze opties worden naar wens direct in de huurovereenkomst opgenomen. Ook kan gelijk een extra bestuurder worden aangemeld.Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alvast van tevoren de autoverhuur in Hesseng te regelen. Dit kan online via deze website, of online met onze uiterst handige mobiele app. In het laatste geval kunt u een auto huren in Hesseng zelfs nog onderweg regelen. Boekt u de reis op het reisbureau, dan weten ze ook daar onze autoverhuur in Hesseng goed te vinden.Heeft u de auto al van tevoren gereserveerd, dan hoeft u bij aankomst alleen nog maar in te stappen.

car country

Interessante omgeving

Hesseng ligt op ongeveer 50 kilometer van de Russische grens. Beschikt u over de juiste papieren dan opent een auto huren de mogelijkheid om even de Russische grens over te wippen. Een prachtige gelegenheid om te snuiven aan een andere cultuur. Ook een bezoek aan Kirkenes hoort bij een verblijf in Hesseng. De stad is geliefd bij toeristen en de Noorse veerdienst de Hurtigruten heeft hier haar aanlegplaats.Bezoekt u Hesseng in de zomer, dan vormt de midzomernacht in juni een prachtig natuurlijk schouwspel!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties