Auto huren in Hesseng

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Hesseng

Autorijden bovenin Noorwegen

Autorijden bovenin Noorwegen

Vlak boven de Russische grens in Noorwegen een auto huren bij Sixt autoverhuur? Dat doet u bij autoverhuur Hesseng. Wij beschikken hier over twee vestigingen voor goedkope autoverhuur waar ervaren personeel voor u klaarstaat.
Kiezen uit twee vestigingen

Kiezen uit twee vestigingen

Arriveert u in Hesseng met het vliegtuig (KKN) dan kunt u kiezen. Haalt u een huurauto op bij aankomst op de luchthaven of bezoekt u onze vestiging in Hesseng zelf. Beide locaties zijn elke dag geopend en onze locatie in Hessing ook op feestdagen. U heeft op beide vestigingen de keuze uit personenauto's, stationwagens en busjes. Zoals u van ons gewend bent zijn deze auto's nooit ouder dan een half jaar, dus in uitstekende conditie.Aan de verhuurbalie wordt eerst een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Vervolgens is ook het auto huren in Hesseng aan te kleden met allerlei extra opties. Een navigatiesysteem, een kinderzitje of een all-risk verzekering; deze opties worden naar wens direct in de huurovereenkomst opgenomen. Ook kan gelijk een extra bestuurder worden aangemeld.Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alvast van tevoren de autoverhuur in Hesseng te regelen. Dit kan online via deze website, of online met onze uiterst handige mobiele app. In het laatste geval kunt u een auto huren in Hesseng zelfs nog onderweg regelen. Boekt u de reis op het reisbureau, dan weten ze ook daar onze autoverhuur in Hesseng goed te vinden.Heeft u de auto al van tevoren gereserveerd, dan hoeft u bij aankomst alleen nog maar in te stappen.
Interessante omgeving

Interessante omgeving

Hesseng ligt op ongeveer 50 kilometer van de Russische grens. Beschikt u over de juiste papieren dan opent een auto huren de mogelijkheid om even de Russische grens over te wippen. Een prachtige gelegenheid om te snuiven aan een andere cultuur. Ook een bezoek aan Kirkenes hoort bij een verblijf in Hesseng. De stad is geliefd bij toeristen en de Noorse veerdienst de Hurtigruten heeft hier haar aanlegplaats.Bezoekt u Hesseng in de zomer, dan vormt de midzomernacht in juni een prachtig natuurlijk schouwspel!
Show more
Handige weetjes voor huren in Hesseng
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Hesseng.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Hesseng?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Hesseng. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Hesseng?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 3 reviews
Overgave voertuig
(5,0)
De route naar SIXT
(5,0)
Het voertuig
(5,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Hesseng

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Hesseng?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Hesseng?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Hesseng

Meer weergeven