Kirkenes Luchthaven

Kirkenes Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Høybuktmoen, 9912 Hesseng

GDS-Code: KKN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 21:00

ZA - ZO:

09:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kirkenes Luchthaven

Wat maakt SIXT autoverhuur in Kirkenes zo speciaal?

Premium vloot:

Je vindt hier een bijzonder ruim aanbod van diverse A-merken.

Betaalbaar comfort:

Luxe auto's van de beste merken tegen economy prijzen.

Klantenservice:

Vriendelijke Engelssprekende medewerkers zijn 24/7 bereikbaar.

Flexibel:

Bij de Kirkenes luchthaven lever je de auto 24 uur per dag in.

Kirkenes luchthaven auto huren

Ben je van plan om op de Kirkenes luchthaven een auto te huren? Kies voor het gemak van de ruime vloot van SIXT. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je. Na je landing op de luchthaven loop je direct door naar de SIXT balie om je huurauto op te halen en Kirkenes te ontdekken! Dankzij de ruime keuze aan huurauto’s vind je altijd een model dat voldoet aan je wensen. Met het hele gezin in een stationwagen op pad, een busje voor je vriendengroep of met een luxe sedan de stad verkennen, bij SIXT kan het. Boek ook meteen de handige extra’s, zoals navigatie en een kinderstoel.

 

Kirkenes luchthaven auto huren

SIXT locatie op de Kirkenes luchthaven

De luchthaven van Kirkenes is overzichtelijk waardoor je moeiteloos de SIXT balie vindt. De vriendelijke medewerkers in onze vestiging spreken Engels en staan op ieder moment voor je klaar. Via de E6 kom je vanaf de Kirkenes luchthaven (KKN) uit bij het plaatsje Hesseng. Blijf de E6 volgen totdat je aankomt in Kirkenes. Is het tijd om de huurauto weer in te leveren? Dit doe je 24 uur per dag en 7 dagen per week, makkelijk toch? Nu is het tijd om de mooie omgeving met je SIXT huurauto te ontdekken.

Ontdek Kirkenes met je huurauto

In nog geen kwartier rijd je vanaf de Kirkenes luchthaven naar het centrum. Kirkenes ligt in het noordoosten van Noorwegen, niet ver van de grens met Rusland. Het is een klein stadje waar je diverse invloeden van Finland en Rusland terugziet. Ben je hier tussen december en april, dan mag je een bezoek aan het wereldberoemde ijshotel niet overslaan. In de winter vinden er diverse winterse activiteiten plaats, zoals ijsvissen of een koningskrab safari. In de zomer is het hier ook prima vertoeven. Ontdek het prachtige Noorse landschap comfortabel in je SIXT huurauto.